İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

slaytde muzik eklemek?

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selam ben powerpointle slayt hazirladim üzerinede muzik yaptim sonra pack & Go bitirdim dosyalari serverime attim ben seyrederken muzik var ama diger kisiler seyredince muzik yok. Acaba nerde yanlis yaptim yada eksik ne? saygilarimla...

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ya yokmu anliyan arkadaslar bukadar slayt yapan nasil yapiyor kafayi yecem hatayi bulamiyom :) bu eksik kesin cok kucuk bir eksiktir ama bulamiyorum :)

bilemezsinki

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ilk önce slaytın içine eklediğin mp3 dosyasını sitene upload et, sonra yüklediğin .pps dosyasını notepad ile aç kodlar çıkıcak karşına, orda mp3 uzantısını bul ve siteye attığın link ile değiştir... ( Kodların içinde arama yaparken şuna dikkat et. Mesela Kelime aratırken mp3 yerine m p 3 yaz aralarda boşluk var )

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ilk önce slaytın içine eklediğin mp3 dosyasını sitene upload et, sonra yüklediğin .pps dosyasını notepad ile aç kodlar çıkıcak karşına, orda mp3 uzantısını bul ve siteye attığın link ile değiştir... ( Kodların içinde arama yaparken şuna dikkat et. Mesela Kelime aratırken mp3 yerine m p 3 yaz aralarda boşluk var )

Benim hatırladıgım kadarıyla powerpointe m p 3 eklenmiyordu wma vs. ksıaltılmısları ekleniyordu. Yanlısmı hatırlıyorum?

bilemezsinki

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benim hatırladıgım kadarıyla powerpointe m p 3 eklenmiyordu wma vs. ksıaltılmısları ekleniyordu. Yanlısmı hatırlıyorum?

Az önce arkadaşın sorununu halletmek için örnek bi dosya hazırladım pps mp3 eklendi. Örnek olarak yazdım zaten arkadaşın uzantısı wma ise ona göre değiştirsin...

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Az önce arkadaşın sorununu halletmek için örnek bi dosya hazırladım pps mp3 eklendi. Örnek olarak yazdım zaten arkadaşın uzantısı wma ise ona göre değiştirsin...

Bundan 2 yıl önce sanırım kullandıgım powerpointin sürümüyle ilgili şirket için yapmıştık tanıtım amaçlı mp3 eklenmemisti wma ya ceviripte ekleyebilmiştim. Kullandınız sürüm hangisi acaba ben office 2000 kullanıyordum ondan sonra da hiç powerpointle ilgilenmedim sanırım üst versiyonlarında mp3 eklenebiliyor.

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

dedigini yaptim busefer calismadi acilmadi m p 3 aradimda pc icindeki link gösteriyor onla degistirdim yanlismi yaptim acaba? Bunun powerpoint icinde daha kolay yolu yokmu acaba?
linkleri verdim bi baki verin bizahmet...
mp3 lu slayt
wmali slayt

bilemezsinki

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dedigini yaptim busefer calismadi acilmadi m p 3 aradimda pc icindeki link gösteriyor onla degistirdim yanlismi yaptim acaba? Bunun powerpoint icinde daha kolay yolu yokmu acaba?
linkleri verdim bi baki verin bizahmet...
mp3 lu slayt
wmali slayt

ilk dosyayı indirdim ve inceledim değiştirmemişsinki dediğim yeri, değiştirmen gereken kod aşşağıdaki...
f 1. m p 3 
º    ˜ º¢ C : \ D o k u m e n t e u n d E i n s t e l l u n g e n \ B e s i t z e r \ S h a r e d \ Y e d i K a r a n f i l - H a b a b a m S i n i f i . m p 3

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.