Selam ben powerpointle slayt hazirladim üzerinede muzik yaptim sonra pack & Go bitirdim dosyalari serverime attim ben seyrederken muzik var ama diger kisiler seyredince muzik yok. Acaba nerde yanlis yaptim yada eksik ne? saygilarimla...
ilk önce slaytın içine eklediğin mp3 dosyasını sitene upload et, sonra yüklediğin .pps dosyasını notepad ile aç kodlar çıkıcak karşına, orda mp3 uzantısını bul ve siteye attığın link ile değiştir... ( Kodların içinde arama yaparken şuna dikkat et. Mesela Kelime aratırken mp3 yerine m p 3 yaz aralarda boşluk var )
Benim hatırladıgım kadarıyla powerpointe m p 3 eklenmiyordu wma vs. ksıaltılmısları ekleniyordu. Yanlısmı hatırlıyorum?
Az önce arkadaşın sorununu halletmek için örnek bi dosya hazırladım pps mp3 eklendi. Örnek olarak yazdım zaten arkadaşın uzantısı wma ise ona göre değiştirsin...
ilk önce slaytın içine eklediğin mp3 dosyasını sitene upload et, sonra yüklediğin .pps dosyasını notepad ile aç kodlar çıkıcak karşına, orda mp3 uzantısını bul ve siteye attığın link ile değiştir... ( Kodların içinde arama yaparken şuna dikkat et. Mesela Kelime aratırken mp3 yerine m p 3 yaz aralarda boşluk var )
dedigini yaptim busefer calismadi acilmadi m p 3 aradimda pc icindeki link gösteriyor onla degistirdim yanlismi yaptim acaba? Bunun powerpoint icinde daha kolay yolu yokmu acaba?
linkleri verdim bi baki verin bizahmet...
mp3 lu slayt
wmali slayt
f 1. m p 3
º ˜ º¢ C : \ D o k u m e n t e u n d E i n s t e l l u n g e n \ B e s i t z e r \ S h a r e d \ Y e d i K a r a n f i l - H a b a b a m S i n i f i . m p 3