Smiley Central Başladı.

0
Onaylı Üye
Üye
dostum reklamlara tıkladığımda boş bi sayfa açılıyor. hiç bişey olmuyor
bi sorun var galiba

0
Onaylı Üye
Üye
Ödeme tarihleri geldiğinde hesap numaralarıızı otomatik ekrana gireceksiniz ve eftlerinizi alacaksınız. bu yüzden baştan sormadık.

0
Onaylı Üye
Üye
peki her ödeme mi girecegiz yoksa sadece bir kez girmek yeterli olacak mı ??

0
Onaylı Üye
Üye
hayır birkere gireceksiniz daha sonra ödeme yap butonuna bastığınızda direk süresi gelince eftniz gerçekleşecek tüm diğer ürünlerdede geçerli olacaktır bu.

0
Onaylı Üye
Üye
Paypal kullanmıyoruz ama sizin için bi çözüm buluruz ona dünyanın neresinde olursanız olun size direk eft yapabiliriz. paypalı araya sokmaya bu yüzden gerek duymuyoruz acikcasi.

0
Onaylı Üye
Üye
kayıt oldum onaylarsanız sevinirim :)

0
Onaylı Üye
Üye
banner çeşitlerini artırmanız mümkünmü

250x60
250x250

gibi

0
Onaylı Üye
Üye
tıklama başına da çok cüzi de olsa ücret vermeyi düşünüyormusunuz?

0
Onaylı Üye
Üye
tıklama başına da çok cüzi de olsa ücret vermeyi düşünüyormusunuz?

Şuanda böyle bir düşüncemiz yok, ama tıklama başına veren sponsorlar mutlaka gelecektir. zaten şuanda elimizdeki tek üründe Smiley değildir.

Türkiye'deki webmasterların sorunlarını ve ne tip gelir modelleri istediğini bir site sahibi olarak çok iyi biliyoruz ve getirdiğimiz/getireceğimiz ürünleri bu kriterlere uygun olarak seçiyoruz.

Bu yüzden çok verimli birden fazla ürünün geleceğine mutlaka emin olunuz.

U
Unigenclik.org
Misafir
Tıklandiktan sonra girilen yerin ingilizce olmasi yüklenme oranini çok düşürüyor... Tıklanma çok yüklenme az... Buna çözüm gerek...

0
Onaylı Üye
Üye
Şuanda böyle bir düşüncemiz yok, ama tıklama başına veren sponsorlar mutlaka gelecektir. zaten şuanda elimizdeki tek üründe Smiley değildir.

Türkiye'deki webmasterların sorunlarını ve ne tip gelir modelleri istediğini bir site sahibi olarak çok iyi biliyoruz ve getirdiğimiz/getireceğimiz ürünleri bu kriterlere uygun olarak seçiyoruz.

Bu yüzden çok verimli birden fazla ürünün geleceğine mutlaka emin olunuz.

Büyük bir sabırla bekliyoruz :)

0
Onaylı Üye
Üye
Tıklandiktan sonra girilen yerin ingilizce olmasi yüklenme oranini çok düşürüyor... Tıklanma çok yüklenme az... Buna çözüm gerek...

Evet sana katılıyorum..Şu anda tıklama yukleme oranı % 0 o yüzden tıklama başına cüzi de olsa ücret vermeyi düşünüyormusunuz diye sordum aslında...

0
Onaylı Üye
Üye
Şuanda ilk hedefimiz yükleme sayfalarını türkçe yaparak ürünü tamamen türkçeleştirmek, diğer Screensever gibi ürünler içinde bu geçerli.

Eğer türkleştirme işleminde sorun cikarsa tabiki farklı modellerden yola cikacağız. bu konudada sizlere bilgi vereceğiz.

bol kazançlar.

0
Onaylı Üye
Üye
kayıt oldum onaylanmasını bekliyorum

user:webersin

0
Onaylı Üye
Üye
peki sunu sormak istiyorum sayfda reklam sınırlamasi varmı yani kaç tane banner kullanabiliyoruz..

0
Onaylı Üye
Üye
Arkadaşlar schumifan'la aylarça beraber çalıştık kesinlikle güvenebilirsiniz, ben herzaman ödemelerimi aldım

İyi çalışmalar

Geri