ödeme nasıl olacak??? dolar hesabımı gerekli YTL hesabımı??? otomatik olarak hesap numaralarını gireceğimiz gün geldiğinde şaşırmayalım...dolar olarakmı havale yapacaksınız yoksa ödeme gününün, dolar kuruyla YTL olarakmı, göndereceksiniz???
evet arkadaşım doğru...bende geçen günler PM ile sormuştum shumifan arkadaşa oda YTL düşündüğünü söylemişti ödemeler için...ödeme gününün dolar kurundan hesaplanacak...Ödemenizi o gün dolar kuru neyse ytl ye çevirip hesabınıza eft geçiyor,
bu ödeme isteyen arkadaşlar acab kaç para biriktiki ödeme istiyor
haa 100-200 $ sa doruda 10-15 $ bence acele etmeyin derim şöle ele gecinc eişe yarıcak para olunc acekin bence..
o arkadaş parasal sorun yaşamasınız aylardır çalışıyorum fraklı projelerdede paranızı alırsınız.
hocam güvenimiz tam merak etmeyin..valla ben öyle 100-200 $'ları göremem..küçük bir sitem var..daha şuana kadar 6 $ olmuş...insan merak işte hemen ödense istiyor..biraz sabırsız bir insanımdır...
haklısınız hocam..en iyisi bir süre daha beklemek...en azından bi 30-40 YTL'ye ulaşsın..6 x 1,450 = 8,7 ytl yanai eft yapılcak bir miktar degil bence
Bir diğer konu ise Smiley ile sayfaların tamamının Türkçe olması için görüşüyoruz, bu gelirleri kesinlikle çok artıracak, konuya sıcak bakıyorlar yakında bu konuda ciddi ilerme kaydederiz, konu hakkında zaten bilgi vereceğim.