Smiley Central Başladı.

0
Onaylı Üye
Üye
hotbar sistemi hakkında da pek bilgim yok. tam olarak açarmısınız nedir bu?

0
Onaylı Üye
Üye
üye oldum ama bş bir mail geldi aktif edemedim hesabı onun için

0
Onaylı Üye
Üye
Ben yaklaşık 5 siteme koydum ve güzel sonuclar çıkmakta. güvenilirlik konusunda endişeniz olmasın.

0
Onaylı Üye
Üye
2 defa uye oldum birtürlü onay maili gelmiyor.

0
Onaylı Üye
Üye
Ben deneme amaçlı bir kereliğine kendim indirdim o bile gözükmuyor :( sadece tıklamalar gözüküyor..Kazanç 0

0
Onaylı Üye
Üye
bu tür biryerden ilk defa download yapcaktım ama antivirüs programım download sayfasında torojen tespit ediyor???

0
Onaylı Üye
Üye
sanırım download larda problem var veya sayılmıyor doğru dürüst 3000 tekil hitli sitede koca gun boyunca sadece iki download gozukuyor başkasındada varmı bu sorun

0
Onaylı Üye
Üye
Not Found
The requested URL /rapor.php was not found on this server.

benim istatistiklere server dayanmadı :)

0
Onaylı Üye
Üye
Rapor sayfasında teknik bir calisma yapıyoruz, bunu gece yapmayı uygun gördük gündüz çok fazla bakmak istiyor herkes.

verilerin sayılması ile ilgili herhangi bir problem yok herşey normal olarak sayılıyor.

E
Ekselans
Misafir
bir kaç sitemle bende üye oldum hayırlısı olsun bol kazançlı günler arkaaşlar :)

0
Onaylı Üye
Üye
Tekrar kontrol yapılsa iyi olur.Ben kendim bir adet deneme amaçlı indirdim ama sayılmadı :(

veriler 10 dakkada bir güncelleniyor bu yüzdendir, ayrıca biz verileri direk Smiley Central üzerinden tutuyoruz dolayısı ile zaman zaman gecikmeler olabilsede problem olmaz, ayrıca Smiley Central ve bizim verileri karşılaştırıyoruz dolayısı ile yüklemelerin skip etmesi yada sayılmaması mümkün değil 2 kontrol var.

0
Onaylı Üye
Üye
çok iyide tık oldugunda direk yüklemeye başlasa daha hoş olur çünkü açılan sayfada kullanıclar ne yapacağını bilmiyor 410 tık 18 geri dönüş :(

0
Onaylı Üye
Üye
sayfaları türkçeleştirmek için calisiyoruz bu konuda Smiley'in cevap vermesini bekliyorum Smiley'ın onayı olmadan hiçbirşeye müdahele etme şansımız yok malasef. ama bu konuda birkaç adım atarak yüklemeleri kolaylaştıracağız.

0
Onaylı Üye
Üye
bir an önce download kısmı türkçeleşir ve kontrol paneli geliştirilirse kalıcı olarak kullanılabilir.

Geri