![]() |
![]() |
cengizzz' Alıntı:smsnet.com.tr nin satış ortaklıgını bulamadım. url de yardımcı olursanız sevinirim!!!!![]()
postmodern' Alıntı:Amman ha...adamlar komisyonları iyice sakız parası yaptılar vede sitenizden gelen müşteri ilk sefer size kazandırsada smsnet sağolsun melodilerim.com smsnet.com isimlerini sizin kullanıcınıza güzelce benimsetiyor. Yani smsnet'e müşteri toplayıp sakız parası alacakları uyarayım dedim...
silenceofdarkness' Alıntı:yok resmen sakız parası verdikleri para degil ya kendilerinin kazancı yanında
dostum(muzikci) sen bu işden anlıyorsun msn ni ver bi görüşelim.yardımcı ol...MuZiKCi' Alıntı:Siz satış fiyatı ile satış ortaklarının kazancını karşılaştırmakla bir hata yapıyorsunuz.Satış fiyatları içine telif haklarını,Turkcell in aldıklarını,smsnetin aldıklarını hesaplarsanız işin işinden çıkılmaz.Bu sistem bir ortaklık proğramıdır ve ortakların görevi ürünleri pazarlamaktır.Verilen komisyonlar herkes için aynıdır,kabul edenler kullanır.
cengizzz' Alıntı:dostum(muzikci) sen bu işden anlıyorsun msn ni ver bi görüşelim.yardımcı ol...![]()
voodoo' Alıntı:%10 gibi komik bir rakamdi eskiden hala nasil bilmem 1günde 15 milyonluk satis yaptim gelen ney 150.000 zaten bi adamin gidip 15 ytlilik logo almasi mucize sevinemiyorsun bile beyler bizi kullaniyo bu herifler
MuZiKCi' Alıntı:%10 luk kazanc değil size açılacak id ile kendi hesabınız üzerinden anlık olarak admin panelinizden satışlarınızı inceleyebileceğiniz bir sistem bu.
MuZiKCi' Alıntı:Savunmaktan ziyade yanlışları düzeltiyorum.SMSnet in ortağıyım çünkü,benim işim bu.%10 luk affiliate ile satış ortaklığı proğramı farklı sistemler.Bunu anlatmaya çalışıyorum.Satış ortaklığı proğramında komisyon yoktur.Ürün başına verilen ücret vardır.