Evet sonunda sedo dan ban yedim.İlk kez internette birinden ban yedim bi sorum olacak.(Tabi haklı olarak yemiş oldugum bi bandı bu.)
Geçen ayki ödememi alabilirmiyim?
Geçen ayki ödememi alabilirmiyim?
![]() |
![]() |
Geçmiş olsun,
arada sörf için kullandığım site eski haline dönmuş omu acaba?![]()
ancak buda çok saçma bir ban olmuş o zaman. Yani google den de gelmeyecekse nerden gelecek kabul edilmesi için.Site popülerse illaki googleden vs gelecek.Neden banlamış ki!
sedo zaten google dan gelen hiti istiyo sadece ama eğer başka sitelerde link in varsa ve oralardan hit geliyosa banlıyo arakdaşta onu söylemiş zaten %5 nin sakat olduğunu![]()
Arkadaşlar birşey sormak isterim Youtube kapandıktan sonra bir sitem var youtubetr.com (Site ismi) ve bu son iki günde hit patlaması yaşıyorum Sedo ya parketsem noolur acaba ?? Googledan geliyor genelde hit. Eğer cevabınız negatif ise ne yapabilirim bu sitede..
Selim arkadaşım geçmiş olsun inşallah başka yerden paran gelir..
bende zoraki olarak iki gün önce sitemi park ettim şuan için sonuç gayet olumlu adsense ile 15 günde kazandığım kazancı iki günde parkta kazanmış gözüküyorum gerçi belki şimdi bu dönem cacım cicim dönemidir, arkadaşların yazdıkları yazıya göre burdada hep ban korkusu var. şayet sitenin içeriği youtube den geliyo ise ziyaretçiye boş sayfa göstermek yerine parkedilmiş sayfayı göstermek senin açından daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
evet benim kategoride isim olarak bağlantılı download sitesi için software seçtim ben ve şuan için tıklamalardan ve kazançtan memmunum sen multimedia seçebilirsin sanırım ama yinede seçim sana bağlı.Teşekürler Sarget sağol kategori olarak ne belirlesem acaba ?? İsmi ile doğru orantılı birşey seçmem lazım ?? Önerin varmı ?
evet benim kategoride isim olarak bağlantılı download sitesi için software seçtim ben ve şuan için tıklamalardan ve kazançtan memmunum sen multimedia seçebilirsin sanırım ama yinede seçim sana bağlı.