İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sonunda beklenen oldu ve artık Ňapolyon aktif

bykaan

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Ocak 2008
Mesajlar
173
Reaction score
0
Konum
Pendik
titan olayı yasa olarak yasak ve hapis cezası var.

Birisi süperteklif mi dedi ??!!

İnternette reklam karşılığı size para veren birsürü site var.
Bunlardan en popülerleri Pay Pal hesabı ile çalışan bux to vb isimli siteler.
Türkiyedeki en popüler sitelerden biri ise süperteklif adındaki bir site.

Biraz araştırma yaptım ve bu " Saadet Zinciri " olayının ne olduğunu ne olmadığını şimdi sizlere anlatacağım.

Haberin Kaynağı : [Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir Kayıt olmak için buraya tıklayın]

27 Kasım 2008 Perşembe

" Saadet zinciri " kaçağı 3 yıl sonra yakalandı

Nilgün SELVİBAYIR/KARAMÜRSEL (Kocaeli) (DHA)

KOCAELİnin Karamürsel İlçesi'nde borsada değerlendirmek için bir tür "Saadet zinciri" yöntemiyle birçok kişiden para topladığı iddia edilen ilçenin o dönemki kaymakamı İsmail Akanın da intiharına neden olan Kuaför Mehmet lakaplı Mehmet Özkaplan yakalandı.
Karamürsel İlçesinde kuaförlük yaparken kurduğu saadet zinciri yöntemiyle birçok kişiden bugünkü rakamlarla en az 10 milyon YTL topladığı iddia edilen Mehmet Özkaplan 2004 yılı sonunda aniden ortadan kaybodu. İlçede parası olan hemen herkesin birikimini bu yolla aldığı iddia edilen Mehmet Özkaplanın ortadan kaybolmasının ardından birçok kişi Cumhuriyet Savcılığına giderek suç duyurusunda bulundu.
Bu gelişmelerin ardından 4 Ocak 2005 tarihinde de dönemin ilçe Kaymakamı İsmail Aka makam odasında geçirdiği sinir krizi sonucu kendisini zarf açacağı ile karnından birkaç kez yaraladıktan sonra pencereden aşağı attı. Kaymakam olay yerinde hayatını kaybederken intihardan önce bıraktığı mektup mektupta saadet zinciri şeklindeki bu organizasyona girdiğini Mehmet Özkaplana yaklaşık 9 milyar lira (9 bin YTL) verdiğini ve parasını geri alamadığını yazmıştı.
Cumhuriuyet Savcılğına art arda gelen ihbarlar ve Kaymakam İsmail Akanın intiharının ardından sık sık teslim olacağı yönünde haberler gönderen Mehmet Özkaplan düne kadar ortaya çıkmadı. Ancak yapılan bir ihbar üzerine Mehmet Özkaplan Karamürsel İlçesinde ailesinin oturduğu eve giderken yakalandı. Daha önce gıyabında alınan tutuklama kararı vicahiye çevrilen Özkaplan cezaevine gönderildi.

* SüperÜye nedir? Bana ne kazandıracak?
SüperTeklif'e üye olan kullanıcılarımızın hepsi birer SüperÜye'dir. SüperÜye olduğunuzda kendi okuduğunuz ve sizin davetinizle SüperÜye olanların okuduğu tanıtım mesajlarından Puan kazanırsınız. 100.000 Puan'a ulaştığınızda dilerseniz 100 YTL hesabınıza yatırılır. Ayrıca profil bilgilerinizi güncellediğinizde ekstra Puan kazanırsınız.

* Puan Nedir?
SüperÜye'nin kendisinin ve davet yöntemiyle SüperTeklif'e üye yaptığı kullanıcıların okuduğu tanıtım mesajlarından kazançları Puan olarak biriktirilmektedir. Kazanılan Puanlar 100.000'e ulaştığında Puan'ın karşılığı olan 100 YTL SüperÜye'nin isteği üzerine belirttiği hesap numarasına ödenir.

* Üyelik seviyesi nedir?
Davet gönderdiğiniz kişiler arasından davetinizi kabul ederek üye olanlar 1. seviyenizdeki üye grubunu oluşturur. 1. seviyenizdeki üyelerin davetiyle SüperTeklif'e üye olanlar da 2. seviyenizdeki üye grubunuz haline gelir. Bu şekilde 6. seviyeye kadar üye olanlar SüperÜye listenizi oluşturur.SüperÜye listenizdeki üyelerin görüntülediği tanıtım mesajlarından siz de Puan kazanırsınız.

* Davet ettiğim arkadaşlarımın görüntülediği tanıtım mesajlarından da Puan kazanacak mıyım?
Davetinizle SüperÜye olan arkadaşlarınızı SüperÜye Listem'de görüntüleyebilirsiniz. Listenize 6.seviyeye kadar eklenen SüperÜye'lerin görüntülediği tanıtım mesajlarından da Puan kazanabilirsiniz.


* Nasıl Puan kazanmaya başlayacağım?
SüperTeklif'e üye olduktan sonra Profil ve Tercih bilgilerinizi doldurarak Puan kazanmaya başlayacaksınız. SMSe-mail ve diğer kanallarla size göndereceğimiz tanıtım mesajlarını görüntüledikçe ve ayrıca sizin davetinizle SüperÜye olan arkadaşlarınızın okudukları mesajlar sayesinde Puan'larınızı artıracaksınız.

http://www.1forum.us/ortaya-karisik/saadet-zinciri-aman-dikkat-195311.html
 
T

trgy

Misafir
titan olayında yasal olmayan karşılıksız para toplamak ve vergi kaçırmaktır ama artık onun da çözümünü bulmuşlar. ürün veriyorlar fatura kesiyorlar karşılığında. Bu ürünler ise genelde rozet, çorap vs oluyor.
 

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Mart 2010
Mesajlar
4,807
Reaction score
88
Konum
Angara'nın Bağları

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst