Bilgisayar başında o kadar vakit geçirip para kazanmıyorsan ciddi anlamda sorunlar var demektir. Sanal ortamdan seni kurtaracak profesyonel yardım almanı öneririm.
Yok eğer sende benim gibi günün yarısını b.sayar başında geçiriyor, fakat bu işten para kazanıyor gerçek anlamda meslek olarak kabul ediyorsan zaten ayrıcada sosyal oluyorsun.
Ancak diğer insanlar gezip eğleniyor derken onlara aldırma bence. Tabi kimler için bunu söylediğini bilmeme imkan yok ama benim gözlemlediğime göre, cebinde beş parası olmadan alışveriş merkezlerinde gezmek, sigara parası olmadan kahvelerde dolaşmak, telefonunda kontör olmadan mahallede duvar üstünde çekirdek yemek, 3-5 kişi bir araya gelip parayı nasıl bulucaz sohbetleri yapmak senin şu an yaptığından çok daha kötü emin olabilirsin.
maddi anlamda bir sıkıntım yok zaten yüksek gelirler elde edebiliyorum. tek sorun hayatın içine atılamamak felan
teşekkürler önerilerin için deneyeceğim inşallah zamanlaarkadaşım bir çoğunun sorununu dile getirmişsin. son zamanlarda okuduğum en yararlı konulardan. Öncelikle kendimden bahsedeyim, 2006-2007 civarında bende haddinden fazla internet ve pc bağımlısıydım, üniversite kazanınca gittim ve zaman kalmadığı için aylarca internete elimi sürmedim, sadece face'ime girdim, maillerimi kontrol ettim o kadar. Bu illetten kurtulmanın en önemli yolu onun yerine yapabilecek birşey bulmaktır.
Son zamanlarda benim işlerde yoğunluğunu kaybedince, bazen dalıp epey zaman geçiriyorum. Sana en büyük önerim, sabah erken kalkıp her hangi bir arkadaşınla dışarda çay bahçesinde kahvaltı yapmandır, bunu bir dene ve mümkün olduğu kadar pc muhabbetlerine girme.