X
Xman
Misafir
Arkadaşlar dün akşam saat 21:30 gibi eşim ve çocuğumla birlikte annemlerde olduğumuz saatte evimiz soyulmuş. Evin camındaki demirleri binanın dış duvarını balyozla kırarak sökmüşler ve pencereyide kırarak eve girmişler, alarm devreye girmiş 5 dakka içinde polis eve girmiş ama bu 5 dakika içinde 3 gün önce aldığım asus notebookla oldukça pahalı olan tag heuer kol saatimi alıp kaçmışlar, bizde 10 dakka içinde eve ulaştık ama iş işten geçmiş. Şimdi karakoldan geldim dün geceden beri uğraşıyorum bitkin durumdayım, işede gidemedim, şimdi sigorta firmasından expertiz bekliyorum, onu halledincede gidip demirci ve duvarcı ustası bulacam. Sabaha kadar açık pencerenin önündeki koltukta uyukladım..
Başımızın gözümüzün sadakası olsun, evimize girip bize bu kötülüğü yapanları da Allah'a havale ediyorum, kul hakkı nasılsa çıkar bir şekilde, bu dünyada olmazsa ahirette...
Başımızın gözümüzün sadakası olsun, evimize girip bize bu kötülüğü yapanları da Allah'a havale ediyorum, kul hakkı nasılsa çıkar bir şekilde, bu dünyada olmazsa ahirette...