Satış 🚀Sozcu.com Tanıtım Yazısı Fırsatı | 🎯DA : 81 PA : 60 ALEXA : 13 ✔ En Uygun Fiyat Garantisi !🚀

mgtdizayn

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
8 Aralık 2011
Mesajlar
889
Reaction score
6
Konum
İstanbul
#EVDEKAL Kampanyamız ile Siz Değerli Vatandaşlarımıza Süper bir Site ile Karşınızdayız. Türkiyenin En Büyük Haber Sitelerinden olan Sozcu.com Sitesinden Dofollow Tanıtım Yazısı hizmeti Sağlıyoruz.
1 Adet 500 Kelimelik Semantik Makale , Seo Uyumlu Makale , LSİ Diline Uyumlu Makaleleri ÜCRETSİZ VERİYORUZ. ✔ TEK SATICISIYIZ ✔ ARACILARDAN ARTIK KURTULUN ✔ EN UYGUN FİYAT GARANTİSİ ✔
( Bünyemizde Bulunan Türkiyenin En Büyük Siteleri Arşivimize Ulaşmak için Listemizi Talep Edebilirsiniz Örn ; Hurriyet , Milliyet, Aksam, Haber7, Ensonhaber, Haberler, Memurlar, Eksisözlük , Onedio, Neoldu,DonanımHaber Gibi Bir çok Site Mevcut En Uygun Fiyatlarla Sizlere Sunabiliriz. )


Sozcu.com Ayrıntılarına Gelelim ; Siteye Eklediğimiz Tanıtım Yazısı 1 Gün Boyunca içeriğin Kategorisine Göre Kategori Sliderinde yayınlanacaktır. Sonrasında Kategorisinde kalacaktır. Böylece İçeriğiniz En büyük Haber sitesinde Kategorisine Göre Trendler Arasına girecek ve Sitenize Hit ÇEKEBİLECEKSİNİZ !!!

Örnek Slider Görüntüsü ;
sozcucom-tanitim-yazisi-slider.jpg




Sozcu.com Site Detayları ;

Google İndex : 919.000
Google News : VAR
Site HİT : 6.000.000
ALEXA TR : 13
DA / PA : 81 / 60
Link Sayısı
: 2
Link Türü : Dofollow
FİYAT ; Yada PM


Sitemizdeki Tanıtım Yazıları ; Tanıtım Yazısı



Not ; Tanıtım Yazısı Satan Arkadaşlar ve Bayilerimiz Kusura Bakmasın Fiyatları Bu kadar indirdik SADECE MİLLETİMİZE DESTEK AMAÇLIDIR ! STOK 5 ADET
Hatırlatma ; Kredi Kartı İle Online Alım Yapan Arkadaşlar Peşin Fiyatına 3 Taksit olarak Alıyorsunuz.Fatura Bilgilerinizi Vermeyi UNUTMAYINIZ.

3.png






1571503450.png
 

fRat

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
10 Şubat 2008
Mesajlar
12
Reaction score
0
Konum
istanbul
Dili ingilizce olan site için de çalışma yapabilir misiniz?
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst