İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

spa, absürtcular için gayet iyi ..

A

altar

Misafir
epassporte'ta sana bankamatik kartı veriyorlar, direk bi atm'den çekiyorsun :D bu çok daha hızlı.

SaLvaDoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
altar' Alıntı:
epassporte'ta sana bankamatik kartı veriyorlar, direk bi atm'den çekiyorsun :D bu çok daha hızlı.
ve epassport neredeyse tüm absürt spo ların ödeme listesinde olan bir şirket bu yüzden çok avantajlı grçi ben halen babadan kalma yöntemler ile banka havalesi tercih ediyorum epass hakkında ufak bir bilgi veren olsada günü boş kafayla kapamasak ? :)

A

altar

Misafir
SaLvaDoR' Alıntı:
ve epassport neredeyse tüm absürt spo ların ödeme listesinde olan bir şirket bu yüzden çok avantajlı grçi ben halen babadan kalma yöntemler ile banka havalesi tercih ediyorum epass hakkında ufak bir bilgi veren olsada günü boş kafayla kapamasak ? :)

epassporte sana bir bankamatik kartı veriyor, bununla paranı Türkiyede istediğin yerden çekiyorsun. Günlük 300 dolar civarı çekme limiti var (o yukarıda yazdığım parayı 4 günde çekmiştim :p), birde sana sanal kredi kartı veriyorlar, hesabındaki parayı ister nette kredi kartıyla harcıyorsun, ister bir atm'den çekiyorsun, süper bir firma bu. Fiyatlarıda şöyle hesap açma 5 dolar, atm kartı 35 dolar. En güzel yanı parayı yatırdıkları dakika'da atm'den çekebiliyorsun.

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eyvallah iyi demişsin de 1:9 çıkarmışsın. 9 hite 1 signup almışsan mantıklı olabilir bu oran ama 9000 hite 1000 almışsan mantıksız olur yani o 1 signupın o kadar erken gelmesi bal

SaLvaDoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
altar' Alıntı:
epassporte sana bir bankamatik kartı veriyor, bununla paranı Türkiyede istediğin yerden çekiyorsun. Günlük 300 dolar civarı çekme limiti var (o yukarıda yazdığım parayı 4 günde çekmiştim :p), birde sana sanal kredi kartı veriyorlar, hesabındaki parayı ister nette kredi kartıyla harcıyorsun, ister bir atm'den çekiyorsun, süper bir firma bu. Fiyatlarıda şöyle hesap açma 5 dolar, atm kartı 35 dolar. En güzel yanı parayı yatırdıkları dakika'da atm'den çekebiliyorsun.

Vaybe süper bişimiş peki hesap açmak için özel gereksinimler varmı ? atm kartı ne kadar zamanda geliyor , 300$ biraz az gibi ama neyse güzel bir uygulaymış

A

altar

Misafir
atm kartı 1 ayda geldi, özel gereksinim tabiki var, bunda da paypal gibi güvenlik önlemleri var, mesela hesabı açarken kredi kartından bir miktar para çekiyorlar ama sen bilmiyorsun, ekstrene bakıyorsun, dolar karşılığını giriyorsun ve hesabın aktif oluyor. 300 dolar deme dostum, süper bi sistem bu, ben 6 yada 7 aydır kullanıyorum, bi kere bile sorun çıkmadı hatta TEB denen bankadan dolar olarakta çekebiliyorum, o zaman kayıplar azalıyor.

SaLvaDoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
altar çok saol böyle bir şey lazımdı , bu yaşa geldik cc sahibi olamadık garanti sanal var bende onunlada olmaz sanırım ?

P

PRicon

Misafir
Screen shot'ı koydum ...

83 kişi girmiş altımdan siteye , 83 tane alt üye fobisi olan arkadaş varmış ... 0 referral .. : )

amacım o degildi gerçi ama belirtmek istedim ..

A

altar

Misafir
ne demek dostum, bende garanti sanal kart ile almıştım :D o her işe yarıyor valla

Uurz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Flashcash açıyor bana epassporte hesaplarını. 14-15 tane epassporte hesabım 2 atm kartım var. Güvenlik diye bi$e yok epassporte de ben sallamadan bi isimle Atm kartı çıkarttım. Biraz kafa yorarsanız oluyor.. TEB ya da Dı$bank dan çekin dolar çekin yoksa çok ucuza bozuyorlar doları

SaLvaDoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
altar' Alıntı:
ne demek dostum, bende garanti sanal kart ile almıştım :D o her işe yarıyor valla
o zaman oldu bu iş , sanal kartta ne kadar para bırakayım ne kadar çekiyolar :)

P

PRicon

Misafir
arkadaşın güvenlik yoktan kastı parayı atm'den çekmek ...

dedigi dogru parayı çekerken kimse kimlik vs .. istemiyo ... sallama isimlede çıksa bişi olmaz ..

A

altar

Misafir
işte halkımın sorunu da bu ;) çıksa ne olacak be güzel kardeşim? neyse ya takılın siz.

SaLvaDoR dostum sen bi 50 dolar bırak, para senin sonuçta çekersin gerisini.

P

PRicon

Misafir
altar neyi kastettin anlamadım ... ben arkadaşın demek isteyebilcegi şeyi daha açık dille yazdım :]

A

altar

Misafir
hee o zaman ayrı tabi pardon. ama güvenlik beni çokta ilgilendirmiyor, ben hesabımı açtım, paramı alıyorum.

A

altar

Misafir
ve Flashcash açıyorsa hesapları bu Flashcash'in sorunu, epassporte'la bir alakası yok, muhtemelen anlaşma türü bir olay var.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.