A
altar
Misafir
epassporte'ta sana bankamatik kartı veriyorlar, direk bi atm'den çekiyorsun
bu çok daha hızlı.
![]() |
![]() |
ve epassport neredeyse tüm absürt spo ların ödeme listesinde olan bir şirket bu yüzden çok avantajlı grçi ben halen babadan kalma yöntemler ile banka havalesi tercih ediyorum epass hakkında ufak bir bilgi veren olsada günü boş kafayla kapamasak ?altar' Alıntı:epassporte'ta sana bankamatik kartı veriyorlar, direk bi atm'den çekiyorsunbu çok daha hızlı.
SaLvaDoR' Alıntı:ve epassport neredeyse tüm absürt spo ların ödeme listesinde olan bir şirket bu yüzden çok avantajlı grçi ben halen babadan kalma yöntemler ile banka havalesi tercih ediyorum epass hakkında ufak bir bilgi veren olsada günü boş kafayla kapamasak ?![]()
altar' Alıntı:epassporte sana bir bankamatik kartı veriyor, bununla paranı Türkiyede istediğin yerden çekiyorsun. Günlük 300 dolar civarı çekme limiti var (o yukarıda yazdığım parayı 4 günde çekmiştim), birde sana sanal kredi kartı veriyorlar, hesabındaki parayı ister nette kredi kartıyla harcıyorsun, ister bir atm'den çekiyorsun, süper bir firma bu. Fiyatlarıda şöyle hesap açma 5 dolar, atm kartı 35 dolar. En güzel yanı parayı yatırdıkları dakika'da atm'den çekebiliyorsun.
Hocam tabi bekliyoruz iyi bir sisteme hayır denmez .PRicon' Alıntı:tamam salvador screen shot koycam ...
o zaman oldu bu iş , sanal kartta ne kadar para bırakayım ne kadar çekiyolaraltar' Alıntı:ne demek dostum, bende garanti sanal kart ile almıştımo her işe yarıyor valla