İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Spam siteleri google'a nasıl banlatırım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hoca ozaman karışmayacaksın herşeye.
kimin ne oldugunu bilmeden kendi etiketini yapıyorsun hemen.
yok ben polisimde yok benim dügünüm var 30milyar borcum var da nişanlım (allah bir yastıkta kocatsın) mühendis de, şu şöyle bu böyle de geçelim bunları lütfen.
bak yakında host satışıda yapacakmışın, insanların doğru bildikleri sana ters gelebilir ama bu tepeden konuya atlamak ve hayatını anlatman gerektigi anlamına gelmez.
senin polis olman benim amele olmam herşeye karışacagımız ve zıtlaşacagımız anlamına gelmez.
aslında polemige girmem ama kendini ön plana atma çabasında olanlara ve etiket sistemine geçenlere de tepkimi göstermek isterim.

SonSahne

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Başlığı açan arkadaş myspace.com u banlatmak o kadar kolaymı. Google satın almayı bile düşünürken. Dünyanın en büyük 6. Sitesini spamdan banlaması komik kaçar biraz galiba.

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
bu yeni üyelerde genelde ortalıgı karıştırmaktan başka işleri olmuyor. yakında mod gelir görevini inş. yapar.

Bu kadar tepki almasına ragmen daha hala savunmaya kalkıyor spamı.

aXzel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:) sen işine bak eski üye.. banlanmak cokta onemli degil unutma banlansan ne olucak banlanmasan ne olucak bide boyle tehdit eder gibi konusuyorsunuz ya uyuz oluyorum buna :)

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Adamın hayatı yalan :)
16-17 yaşında velet işte :)
Yakında burada sesi kesilir.
iyinet artık tckimlik dogrulamaya göre üye olsa tam olacak bunlar yüzünden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.