İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sponsor

musduzen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
1999 yılından bu yana yanında olan sitemizi yeniden dizayn ediyoruz. Yeni halinde sitemize sponsor olacak bize host verecek firmalar arıyoruz. Ziyaretci bakımından Yüzbini geçtik internette en çok bilinen GENCEBAY sitelerinden biriyiz hızla büyüme devma ediyoruz.

Mustafa Düzen
[email protected]

http://www.kralorhangencebay.cjb.net

S

SempatiX

Misafir
Arkadaşım Günlük Tekilinden Bahsedersen Belki Yardımcı Olabilecek Birimiz Çıkarız... Gerçi Domainin Bedava Domainlerden Ama Yinede User Etkiler Bu Durumu...

S

Sticks

Misafir
Bu foruma bak bir başka hosting firması sponsor oluyordu belki sana uygundur.
Siten hakkında yorum yapmak istiyorum :
1 : Bir websitesi yaparken arka planda çalacak müziğin ses düzeni
a : belli bir seviyede , kullanıcıyı rahatsız etmeyecek şekilde
b : belirgin bir noktada ise kapatabilecek bir opsiyonlu
olmalıdır , aksi halde siteye - puan kazandırır ve ziyaretçi kaybettirir.
Örneğin : Girdim ve direkt kapamak zorunda kaldım siteyi gümbür gümbür sesten kaldım birden bire....
2 : Ana sayfalarda genellikle siteye giriş için bir bölüm bulunuyorsa ve asıl içerik girilen sitede değil ise (giriş opsiyonlu site) Giriş'e tıklandığında farklı / herhangi başka bir site açmadığından dolayı yeni pencerede açılması gereksizdir. Ve diğer pencerenin boşuna durmaması için kapanacağından , gereksiz ve boşuna vakit alır.
3 : Girişten sonra yeni bir pencere açılmasına rağmen birden fazla popup meydana geliyor bunun yanısıra sitende bu popuplardan dolay SPY yani istenmeyen yazılımlar yüklenmesi sağlanıyor ziyaretçilerin bilgisayarına. Bilen bir kişi/ziyaretçi ActiveXleri denetleyecek olsa da normal bir internet kullanıcısının bir daha kolaylıkla silemeyeceği ve sisteminde hasar oluşturacak yazılımlar yüklenmesi bir site için büyük bir eksi dir.

Sponsor istiyorsun ancak ,
1 : Siten hakkında hiçbir detaya burada yer vermemiş ve
2 : Sitedeki birçok eksi puan ise sponsor olacak firma gözünde de amatörce olduğunu gösterebilecek bir imaj yaratabilir.

Tavsiyem siteni tekrar bir gözden geçirmen ; popup , spy programlar , giriş sayfası , müzik ve açılan linklerin hangi pencerelerde açıldığı vb fonksiyonları tekrardan düzenlemen ve kullanıcıyı rahatsız etmeyecek daha başarılı bir düzene sokman olacaktır.

Başarılar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.