Bu foruma bak bir başka hosting firması sponsor oluyordu belki sana uygundur.
Siten hakkında yorum yapmak istiyorum :
1 : Bir websitesi yaparken arka planda çalacak müziğin ses düzeni
a : belli bir seviyede , kullanıcıyı rahatsız etmeyecek şekilde
b : belirgin bir noktada ise kapatabilecek bir opsiyonlu
olmalıdır , aksi halde siteye - puan kazandırır ve ziyaretçi kaybettirir.
Örneğin : Girdim ve direkt kapamak zorunda kaldım siteyi gümbür gümbür sesten kaldım birden bire....
2 : Ana sayfalarda genellikle siteye giriş için bir bölüm bulunuyorsa ve asıl içerik girilen sitede değil ise (giriş opsiyonlu site) Giriş'e tıklandığında farklı / herhangi başka bir site açmadığından dolayı yeni pencerede açılması gereksizdir. Ve diğer pencerenin boşuna durmaması için kapanacağından , gereksiz ve boşuna vakit alır.
3 : Girişten sonra yeni bir pencere açılmasına rağmen birden fazla popup meydana geliyor bunun yanısıra sitende bu popuplardan dolay SPY yani istenmeyen yazılımlar yüklenmesi sağlanıyor ziyaretçilerin bilgisayarına. Bilen bir kişi/ziyaretçi ActiveXleri denetleyecek olsa da normal bir internet kullanıcısının bir daha kolaylıkla silemeyeceği ve sisteminde hasar oluşturacak yazılımlar yüklenmesi bir site için büyük bir eksi dir.
Sponsor istiyorsun ancak ,
1 : Siten hakkında hiçbir detaya burada yer vermemiş ve
2 : Sitedeki birçok eksi puan ise sponsor olacak firma gözünde de amatörce olduğunu gösterebilecek bir imaj yaratabilir.
Tavsiyem siteni tekrar bir gözden geçirmen ; popup , spy programlar , giriş sayfası , müzik ve açılan linklerin hangi pencerelerde açıldığı vb fonksiyonları tekrardan düzenlemen ve kullanıcıyı rahatsız etmeyecek daha başarılı bir düzene sokman olacaktır.
Başarılar.