1. Musluman olmayanin ardindan Fatiha okunmaz. (ki manasina gore o kisi icin is isten zaten gecmistir)
2. Kimse kimse icin cennetin onunde diyemez ki Efendimiz sav cok yakin oldugu birisi oldugu vakit bir sahabe "Cennetin bir kusu oldu gitti" deyince kiziyor ve "Ben Peygamberim bilmiyorum, sen nerden biliyorsun" diyor. Yani umit eder dua ederiz ama soyledir diyemeyiz.
3. Dunya adina cok faydali bir insandi ama bu dunyanin birde ahireti var. Kendi ahireti adina yaptiklarinin faydasi olurmu bilemiyorum. Eger Tek Allah'a inanmissa faydasi olur
ya arkadaş teknoloji yıldızı ölüyor adamın taktığı şeylere bak ya.
söylediklerin ayrı bi saçma zaten. müslüman doğmadı diye suçlu oluyor adam
komiksiniz siz ya
yahu kardeşim biraz kafayı çalıştırın allah rızası için ( pardon müslüman olmayan bir adamın konusunda allah rızası dedim) allah rahmet eylesin artık bir kalıp arkadaşım kalıp. bukadar abartmak, başkasının inancına saygısızlık, kendi inancını genelleyen zihniyet, nedir ya...
halilarici' Alıntı:
Bir asker ölse umrunuzda değil.Elin Amerika'lısı öldü.Neyse tekrar Calvin tarafından küfür edilip ban yemek istemiyorum.
al birini vur ötekine.. bu yorumu facebookta yaz kesin 10 15 kişi beğenir. bizim milletimiz değil mi
dini,milliyetçiliği her halta abarta abarta karıştıran türk insanından bıktım artık yemin ederim