J
jEEpERscREEpERs
Misafir
Alın buyrun telekomdan cevap!
Soruyorum : Sorun nedir, strato'ya bağlanılamıyor tr'den :
Telekom Yetkilisi :Sayin yetkili
problem telekom iplerini spam yaydigi gerekcesiyle engelleyen telia.net
den kaynaklanmaktadır..
Soruyorum : Sonuç, ne olacak bu durum?
Telekom Yetkilisi : merhaba
telia.net ip bloklarini silecek.. yalniz iplerimizi satin alan musteriler
tekrar spam yayacagindan, problem devam edecektir..
musterileri bilgilendircez bu konuda bir sekilde..
-----------------------------------
Yahu olamaz ya! Ya ben ahmet spam çekti diye nasıl kullanıcımdan mahrum kalırım!!! Spam çekenin varsa sabit ip adresine ban çek. Bildir telekom kurumuna ttnet'e de bu adam spam çekiyor, çek kulağını. Yahu masum Türk vatandaşı ne yapsın ahmet spam cekiyor diye!!! Rezalet ya!! Yahu düşününce deliriyorum. Böyle iğrenç bir mazeret olurmu ya!! Yahu düştüğümüz duruma bakınız. Düşünsenize; Amerika'da bir adam spam yaptı ve Avrupa'da telia erişimi kesti avrupa'ya! Sizce olur mu? Olmaz tabi!!! Ama Türkiye'yi küçük düşürmekse, olur elbet!!! 1 pire için yorgan yakmış adamlar yahu!!!
Özelden soru sormak isteyenler pm çekebilirler...
Saygılar!
Soruyorum : Sorun nedir, strato'ya bağlanılamıyor tr'den :
Telekom Yetkilisi :Sayin yetkili
problem telekom iplerini spam yaydigi gerekcesiyle engelleyen telia.net
den kaynaklanmaktadır..
Soruyorum : Sonuç, ne olacak bu durum?
Telekom Yetkilisi : merhaba
telia.net ip bloklarini silecek.. yalniz iplerimizi satin alan musteriler
tekrar spam yayacagindan, problem devam edecektir..
musterileri bilgilendircez bu konuda bir sekilde..
-----------------------------------
Yahu olamaz ya! Ya ben ahmet spam çekti diye nasıl kullanıcımdan mahrum kalırım!!! Spam çekenin varsa sabit ip adresine ban çek. Bildir telekom kurumuna ttnet'e de bu adam spam çekiyor, çek kulağını. Yahu masum Türk vatandaşı ne yapsın ahmet spam cekiyor diye!!! Rezalet ya!! Yahu düşününce deliriyorum. Böyle iğrenç bir mazeret olurmu ya!! Yahu düştüğümüz duruma bakınız. Düşünsenize; Amerika'da bir adam spam yaptı ve Avrupa'da telia erişimi kesti avrupa'ya! Sizce olur mu? Olmaz tabi!!! Ama Türkiye'yi küçük düşürmekse, olur elbet!!! 1 pire için yorgan yakmış adamlar yahu!!!
Özelden soru sormak isteyenler pm çekebilirler...
Saygılar!