KoC' Alıntı:
Ya anlamiyorumki niye gelip simdi yok sen sunu yapdin ben bunu yapdin diyorsunuz. Özelden konussaniz olmuyormu bunlari.
sinangunay: Forumda her mesajin ya birisini elestiriyor yada kiniyor. Müsterilerin her konuda senden ve Oturmaodasi Hosting Firmandan memnun degil, ki daha gelip yanlis bilgiler dagitiyorsun. Öyle evden oturup Alman datacenterlerinden iki üc tane server alip türkler kaziklanmaz kardesim. Strato Türk Telekomdan banlandigindan bukadar cok eminsin. Nerde görülmüs öyle datacenteri banlama? Bu Konuda Strato ile günlerdir görüsüyorum ve calismalari devam ediyor. Sen bu sorunun giderilmesinle ugrasmasanda olur yeterince suan bu mesele üzerinde calisan Vatandas var. Bu konuda tasalanma sen
Sadece gülerim buna. Hakaret derecesine vardığınızın farkındasınızdır umarım. Kazıklanan veya Memnun kalmayan 1 müşteri göstersenize?
Evden oturup alman sunucuları alıp sattığımızı nerden çıkardınız? 6 DC'nin hizmetini sağlıyoruz ve Alman Intergenia'nın Türkiye STRATEJİK PARTNERİ'yiz. (Authorized Dealer
) Evden oturup yapılmıyor bu işler kusura bakmayın. Sadece bu bağlantıyı sağlamak amacıyla 3 kere almanya-türkiye arası mekik dokuduk
Hakkımıda olumsuz konuşanların hepsi müşterimiz bile olmayan insanlar. Hepsi aslı astarı olmayan şeyler.
Belli çalışan vatandaşınız var 1 haftadır sorunu çözemedi
Nerdemi görülmüş DC banlama? Strato ve Server4You 'da işte?
Strato ile günlerdir görüşüyorum demişsiniz.
Sorun strato'dan değil ki neyle görüşüyorsunuz onu anlamadım.
Herkes işine baksın, özel bir sorununuz varsa başka bir topic açın veya diğer iletişim yollarını kullanın. Konuyu saptırmayın.