deja-vu' Alıntı:Hayret ılk defa ortayı bulmussunuz tebrık edıyorum sinan bey +rep![]()
sinangunay' Alıntı:Teşekkürler,
ya aslında uzlaşması basit bir insanım zorluk çıkarmam ama foruma girdiğimden beri hep olumsuz şeyler yaşadıkBahsedildiği gibi kötü niyetli veya dolandırıcıda değiliz ama sabır ediyoruz artık
Zamanla kim neymiş görülür elbet. Ama o zamana kadar bize acı çektirmesin kimse
Iyi Çalışmalar.
deja-vu' Alıntı:aslında kımsenın sıze kıl oldugu Yok ama actıgınız baslıklar delı edıyo ınsanları ornek reseller dıye buna denır 2 gb port 1000gb reseller hesabında trafık seklınde nası olur nası yapılır derken ortalık karısıyo stenızde verdıgınız trafık degerlerı ornek verıcek olursak.sunucularınızın asırı yogun bı sekılde kullanıldıgı gozlenmektedır dun msn den 3 musterınız sızı kullandıgını son aralarda sorun yasadıgını belırttı bıze gectıler.ben ama satıs yaparken yazmadım 500 1000 trafık dıye 5 gb alan 50 gb trafık seklınde verdım bu gıbı olayları cogaltabılırız onun dısında zaten kımsenın sızınle sorunu yok![]()
daha yazmıycam konuyu saptırmayalım ısın sonu kotu oluyo her seferınde
sinangunay' Alıntı:At yalanı olayı. Vah canım ne büyük eksiklik plesk bilmemekBırak bu işleri eraset saat 12 olmuş hala işbaşı yapmamışsın. Gecemi çalışıyorsun sen?
Sn Gültekin Bey,
strato.de bizim-TT IPlerimize zaman zaman blok koymaya başlamış. (son 2 gündür yine olmuş) Nedeni bilinmiyor ve öğrenilmeye çalışılıyor Genel Müdürlüğümüzce. Gelişmeleri takip ediyoruz ve size bilgi vereceğiz. Siz de bir bilgi alabilrseniz, ya da düzelir ise lütfen bildirin.
İyi Çalışmalar.
Zeki DEMİR
Manisa Bilişim Ağları Müdürü
236.5551030 532.4433192
Fax:236.5551041
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.