İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

subdomainleri uygun buluyor musunuz???

İyinet Subdomainleri doğru buluyormusunuz???

• Kullanılan toplam oy
    39
  • Anket kapatılmış .
B

Beles_Org

Misafir
Tüm kullanıcıları ankete davet ediyorum........
Böylece görüşlerinizi daha net bildirebilirsiniz ;)

sitemedya

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
%87 hayır demiş şu ana kadar. ama göreceksiniz bu hiçbir şey ifade etmeyecek. yazık.

WhiteKey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ee bende hayır dedim ama aynı düzeneği kurabilirim yakında sonuçta benim kişisel fikrim ve yaptıklarım birbirini tutmayabilir bunun sebebide birisi aynı taktiği kullanarak hit arttırıyorsa ben neden yapmayayım ?
çivi çiviyi söker misali ve haksızda olduğumu sanmıyorum. gittikçe yayılmaya başladı çünkü bu olay

B

Beles_Org

Misafir
sitemedya' Alıntı:
%87 hayır demiş şu ana kadar. ama göreceksiniz bu hiçbir şey ifade etmeyecek. yazık.
Sürekli subdomain konusunda başlık açmaktansa, genel bir anketle hem oy verebilir, hemde yorumlarınızı ekleyebilirsiniz. ;)

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet bende kullandım. % 88 hayır demiş ama bencede bu hiç bir şeyi değiştirmeyecek. eğer bu işe bir çözüm bulunmazsa herkes bunu yapacak. Whitekey sana da katılıyorum. Bizim de elimizden bi şe gelmiyor. Artık dediğim gibi bi çözüm yoksa bizde bu oyunun içindeyiz...

kolay gelsin...

B

Beles_Org

Misafir
muratozcirpici' Alıntı:
evet bende kullandım. % 88 hayır demiş ama bencede bu hiç bir şeyi değiştirmeyecek. eğer bu işe bir çözüm bulunmazsa herkes bunu yapacak. Whitekey sana da katılıyorum. Bizim de elimizden bi şe gelmiyor. Artık dediğim gibi bi çözüm yoksa bizde bu oyunun içindeyiz...

kolay gelsin...

Herkes bunu yaparsa, internet tam olarak bir çöplük olacak !!!
Bence google buna karşı önlem almalı yada bu siteleri daha işin başında
banlamalı.Yoksa bu işi yapmayı düşünen yüzlerce site sahibi biliyorum :)

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Beles_Org' Alıntı:
Herkes bunu yaparsa, internet tam olarak bir çöplük olacak !!!
Bence google buna karşı önlem almalı yada bu siteleri daha işin başında
banlamalı.Yoksa bu işi yapmayı düşünen yüzlerce site sahibi biliyorum :)

evet haklısın :) en kısa sürede çözüm bulmalı. dediğim gibi çözüm bulamazlarsa bütün herkes haklı olarak yapacak (niye haklı olarak diyeceksiniz? çünkü diğerlerinin hitini çalıyorlar google daki yerini çalıyorlar. onlarda kendini korumak için mecburen yapacak.)

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
sitemedya' Alıntı:

Her yazilan her cizilen, bir sey(ler) ifade eder.
Yeterki bos durulmasin, sessiz kalinmasin.

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iyinetadmin' Alıntı:

Seni şikayet etmemizimi istiyosun anlamadım ama senin vicdanın rahatsa sorun değil kalsın hepsi başka da yorum yapmam bu konuda

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
ben Nedesem ki, kararsız kaldım seçeneğini seçtim. İlk seçende ben oldum ehe

sitemedya

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iyinetadmin' Alıntı:
sessiz kalmamanın anlamı kalmadı. sadece okunacak malzeme sağlıyor arkadaşlar.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
alicanorg' Alıntı:
Seni şikayet etmemizimi istiyosun anlamadım ama senin vicdanın rahatsa sorun değil kalsın hepsi başka da yorum yapmam bu konuda

Tersekkurler.

F

forumturkey.com

Misafir
ben doğru buluyorum , belkide bunu yazan ilk ben olcam ama iyinet bana bu subdomainler sayesinde hit yollamaya başladı , he sırf bu sebeble değil doğru bulmam , doğru bulmamın bir başka sebebide şu iyinet subdomain.iyi.net şeklinde girilen sitelere link veriyor ve bu bence normal userler açısından iyi , insanlar o isimdeki suba girdiinde o konu ile ilgili bir sürü site karşılarına çıkıyor , ama şunuda söliyim bu sublar üstünde iyi.net in birazdaha çalışması lazım mesela bizim forumumuzda geçen bir çok konu ile ilgili sub da çıkmayabiliyoruz , yinede destek veriyorum

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Sadece sana değil herkese fazladan hit yolluyor. Ama bunu google sayesinde yapıyor. Belki iyinet olmasa o hit iyi.net üyesi olmayan başka bir siteye gidecekti belkide direkmen bizim sitemize gelecekti orasını bilemeyeceğim. İyinet burada aracı gibi birşey oluyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.