B
Beles_Org
Misafir
Tüm kullanıcıları ankete davet ediyorum........
Böylece görüşlerinizi daha net bildirebilirsiniz
Böylece görüşlerinizi daha net bildirebilirsiniz
![]() |
![]() |
Sürekli subdomain konusunda başlık açmaktansa, genel bir anketle hem oy verebilir, hemde yorumlarınızı ekleyebilirsiniz.sitemedya' Alıntı:%87 hayır demiş şu ana kadar. ama göreceksiniz bu hiçbir şey ifade etmeyecek. yazık.
muratozcirpici' Alıntı:evet bende kullandım. % 88 hayır demiş ama bencede bu hiç bir şeyi değiştirmeyecek. eğer bu işe bir çözüm bulunmazsa herkes bunu yapacak. Whitekey sana da katılıyorum. Bizim de elimizden bi şe gelmiyor. Artık dediğim gibi bi çözüm yoksa bizde bu oyunun içindeyiz...
kolay gelsin...
Beles_Org' Alıntı:Herkes bunu yaparsa, internet tam olarak bir çöplük olacak !!!
Bence google buna karşı önlem almalı yada bu siteleri daha işin başında
banlamalı.Yoksa bu işi yapmayı düşünen yüzlerce site sahibi biliyorum![]()
sitemedya' Alıntı:%87 hayır demiş şu ana kadar. ama göreceksiniz bu hiçbir şey ifade etmeyecek. yazık.
iyinetadmin' Alıntı:Her yazilan her cizilen, bir sey(ler) ifade eder.
Yeterki bos durulmasin, sessiz kalinmasin.
sessiz kalmamanın anlamı kalmadı. sadece okunacak malzeme sağlıyor arkadaşlar.iyinetadmin' Alıntı:Her yazilan her cizilen, bir sey(ler) ifade eder.
Yeterki bos durulmasin, sessiz kalinmasin.
Aforizmalar' Alıntı:ankete katıldım. giderek artıyor bu yöntemi kullananlaın sayısı.
alicanorg' Alıntı:Seni şikayet etmemizimi istiyosun anlamadım ama senin vicdanın rahatsa sorun değil kalsın hepsi başka da yorum yapmam bu konuda