• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

deneme bonusu veren siteler cratosroyalbet pubg uc smm panel smm panel

Sunucu.org ile çalışan varmı ?

Bilgiler
Reaction score
0
207 Aydır Üye
Oyun server'ı ( counter strike ) ve birkaç sitemin barınması için sunucu almayı düşünüyorum en cazip fiyat ve özellik burda gibi http://www.sunucu.org/satinal.php?paket=d2

Ama aklıam takılan bir soru var sunucu.org ile çalışan varmı kesilme, problem v.s oluyormu hiç oyun server'ı kurcağım için kesinti v.s olmaması gerekiyor

Ve server kurulumundan pek anlamıyorum sunucular managed değilmi ? , sınırsız destek veriyorlar ?

Bilgiler
Reaction score
0
230 Aydır Üye
sistemnette daha önce oyun sunucusu barındırdım fakat hatta bi dalgalanma var ve çözemediler 10dakikada bir 20 ye fırlıyordu loss :) çözemediler aylarca ve ayrıldık. her ne kadar public de pek sorun çıkmasada 1-2 piskopat kafayı takıp bu serverlar kötü diyebiliyor ondan risk olur açınızdan.

Bilgiler
Reaction score
0
207 Aydır Üye
sistemnette daha önce oyun sunucusu barındırdım fakat hatta bi dalgalanma var ve çözemediler 10dakikada bir 20 ye fırlıyordu loss :) çözemediler aylarca ve ayrıldık. her ne kadar public de pek sorun çıkmasada 1-2 piskopat kafayı takıp bu serverlar kötü diyebiliyor ondan risk olur açınızdan.

teşekkürler yorum için, iyi oldu o zaman bende http://www.aysima.com.tr çalışmaya karar verdim oranında fiyatları uygun dc hostcini ...

Hadi hayırlısı bakalım umarım sorun olmaz..

Bilgiler
Reaction score
0
Şube
istanbul
225 Aydır Üye
sunucu.org sistem netin markası olarak biliyorum.Sistemnet hakkında anektot saldırı yerseniz etherneti çekiyorlar sabaha kadarda takmıyolar güvenlik sistemleri bu

Bilgiler
Reaction score
0
214 Aydır Üye
sunucu.org suanda iyi tavsiye ederim illede tr diyorsan

Bilgiler
Reaction score
0
214 Aydır Üye
Oyun server'ı ( counter strike ) ve birkaç sitemin barınması için sunucu almayı düşünüyorum en cazip fiyat ve özellik burda gibi http://www.sunucu.org/satinal.php?paket=d2

Ama aklıam takılan bir soru var sunucu.org ile çalışan varmı kesilme, problem v.s oluyormu hiç oyun server'ı kurcağım için kesinti v.s olmaması gerekiyor

Ve server kurulumundan pek anlamıyorum sunucular managed değilmi ? , sınırsız destek veriyorlar ?

rahat olun arkadaşlar bu adamlar pazarda domates satmıyor. evet belki kalite bir teklan bir borusan değil ama dandik de değil. sistemnette 2. senemiz

Bilgiler
Reaction score
0
219 Aydır Üye
bizde sistemnet kullanıyoruz.Gerek teknik destek, gerek performans çok iyi.

Bilgiler
Reaction score
0
209 Aydır Üye
Sistemnet (sunucu.org)'u kesinlikle tavsiye ederim. Türkiye'nin gelişmekte olan büyük datacenterlarından biri.

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.