Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Sunucu.org ile çalışan varmı ?

hotr1de

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
80
Oyun server'ı ( counter strike ) ve birkaç sitemin barınması için sunucu almayı düşünüyorum en cazip fiyat ve özellik burda gibi http://www.sunucu.org/satinal.php?paket=d2

Ama aklıam takılan bir soru var sunucu.org ile çalışan varmı kesilme, problem v.s oluyormu hiç oyun server'ı kurcağım için kesinti v.s olmaması gerekiyor

Ve server kurulumundan pek anlamıyorum sunucular managed değilmi ? , sınırsız destek veriyorlar ?

emuzzik

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
48
sistemnette daha önce oyun sunucusu barındırdım fakat hatta bi dalgalanma var ve çözemediler 10dakikada bir 20 ye fırlıyordu loss :) çözemediler aylarca ve ayrıldık. her ne kadar public de pek sorun çıkmasada 1-2 piskopat kafayı takıp bu serverlar kötü diyebiliyor ondan risk olur açınızdan.

hotr1de

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
80
sistemnette daha önce oyun sunucusu barındırdım fakat hatta bi dalgalanma var ve çözemediler 10dakikada bir 20 ye fırlıyordu loss :) çözemediler aylarca ve ayrıldık. her ne kadar public de pek sorun çıkmasada 1-2 piskopat kafayı takıp bu serverlar kötü diyebiliyor ondan risk olur açınızdan.

teşekkürler yorum için, iyi oldu o zaman bende http://www.aysima.com.tr çalışmaya karar verdim oranında fiyatları uygun dc hostcini ...

Hadi hayırlısı bakalım umarım sorun olmaz..

tolgatarim

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
35
sunucu.org sistem netin markası olarak biliyorum.Sistemnet hakkında anektot saldırı yerseniz etherneti çekiyorlar sabaha kadarda takmıyolar güvenlik sistemleri bu

djkickass

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
33
sunucu.org suanda iyi tavsiye ederim illede tr diyorsan

Uzak444

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
80
Oyun server'ı ( counter strike ) ve birkaç sitemin barınması için sunucu almayı düşünüyorum en cazip fiyat ve özellik burda gibi http://www.sunucu.org/satinal.php?paket=d2

Ama aklıam takılan bir soru var sunucu.org ile çalışan varmı kesilme, problem v.s oluyormu hiç oyun server'ı kurcağım için kesinti v.s olmaması gerekiyor

Ve server kurulumundan pek anlamıyorum sunucular managed değilmi ? , sınırsız destek veriyorlar ?

rahat olun arkadaşlar bu adamlar pazarda domates satmıyor. evet belki kalite bir teklan bir borusan değil ama dandik de değil. sistemnette 2. senemiz

kaanmurat

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
34
bizde sistemnet kullanıyoruz.Gerek teknik destek, gerek performans çok iyi.

trickster

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
49
Sistemnet (sunucu.org)'u kesinlikle tavsiye ederim. Türkiye'nin gelişmekte olan büyük datacenterlarından biri.