Merhabalar, sunucumu taşıdıktan sonra wordpress ile alakalı eklenti arama kısmında böyle bir hata almaya başladım.
Hata ise şu;
Ardından Akismet bile şu an çalışmıyor ve ayarlarına girdiğim zaman bu hatayı alıyorum.
İş bununlada kalmıyor Google Xml Sitemap eklentiside tam olarak çalışmıyor ve Google + Bing'e ping gönderemiyor.
Bütün bunların sebebi sunucuyla alakalı diye düşünüyorum. Sizce ne yapmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum.
Hata ise şu;
HTML:
Beklenmedik bir hata oluştu. WordPress.org sunucularında ya da bu sunucunun ayarlarında bir şeyler yanlış olabilir. Eğer problem çıkmaya devam ediyorsa lütfen destek forumlarına başvurun.
Ardından Akismet bile şu an çalışmıyor ve ayarlarına girdiğim zaman bu hatayı alıyorum.
HTML:
Bir ağ problemi ya da bir ateş duvarı sizin sunucunuzdan Akismet.com yönündeki tüm bağlantıları engelliyor. Bu problem giderilene kadar Akismet düzgün çalışmayacaktır. Lütfen sunucunuzla ya da ateş duvarı yöneticinizle görüşüp Akismet ve ateş duvarları hakkındaki bu makale hakkında bilgi veriniz.
İş bununlada kalmıyor Google Xml Sitemap eklentiside tam olarak çalışmıyor ve Google + Bing'e ping gönderemiyor.
Bütün bunların sebebi sunucuyla alakalı diye düşünüyorum. Sizce ne yapmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum.