İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Süper bi domain kistirdim "TurkeyTube" :)

BiLHost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1)Saçmalamak fiilini hakaret anlamında kullanmadım.

2)Hindistan'dan bol hindili yer anlamı çıkıyor.Hadi o olmadı diyelim Mısır örneğini verelim o zaman.

3)Bu dünyada elalemin ne yaptığı bizi ilgilendirmez diye birşey söyleyemeyiz.Dışa kapalı olmak yapacağımız en büyük hatadır.Olaya tek taraflı bakma.Yarın bir gün Alman hükümetinden "Bize Deutchland diye hitap edin bundan sonra.Almanya bilmem hangi dilde bilmem ne anlamına geliyormuş." derlerse sen kabul eder misin?

4)Bu arzuyu taşımak ülkeyi karıştırır mı bilmem ancak şu tartışmamızdan da görüldüğü gibi forumu az çok karıştırdı.Ülke çapına yayılırsa ne olur bilemem.

darkman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bir domain alınırken tr, turkey, turqia yada ne bileyim başka bir ülkenin ekini dahil etmek bence en acemice yapılacak domain alımıdır ve tamamen ırkçılık içerikli bir site görünümü verir internet belli bir topluluk için varolmamıştır. bence domain alınırken biraz daha global düşünülmelidir. turkeytube.com verdiğin 3-5 dolara günah. diye düşünüyorum

F

fatihhk

Misafir
bencede domain işe yaramaz. turktube olsa bir miktar kurtarırdı ama tube lu domainlerin hiçbiri bir işe yaramaz bana göre

Cky

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iyi ve kötü yorum yapan arkadaşların hepsine teşekkür eder ve zamanın herşeyi göstereceğini hatırlatırım ;)

ayrıca evdeki bilg. ram'i patladi sicaktan yeni ram almaya gittim bilgisayarcidan yaziyorum :p

komikhane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sizi alkışlıyorum .Bir dönem bu manada bir girişimi olmuştu sanırım yine İStanbulda belediye de birilerinindi.Ancak sonucu olmadı.Sanırım bunu yapacak güçte kimselerin Hindi ismi altında takdim edilmesi zorlarına gitmiyor.
Ayrıca neden TUrkiye değilde turkey
yani TÜRKİYE de Ü var Bari TURKİYE olsun .
neden TURKEY

bu tamamen küçümseme.İnş. Düzelir.

o zaman mısır'ın da adı değişsin başka bişey olsun.

ben kimsenin mısır ülkesini yiyecek anlamında mısır olarak kullandığını ve küçümsediğini görmedim.

çok ince detaylara bakarak asıl sorunları kaçırıyorsunz.

{konuyuda gereksiz bir muhabbet için doldurmanın bi anlamı yok}

Cky

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zaten şu sıralarda msnlerdede bi takim yazilar gönderiyorlar..

örneğin;

"bilmem ne olmuşta Allah (haşa) bilmem kimin için vahiy göndermişte. 10 kişiye bu mesajı gönder bu gece büyük bi haber alacaksın"

falan filan.. "sadece saçmalık" :s

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.