http://forum.iyinet.com/script-satis...cak-php-2.html
konudakı teklıfını kabul ederık işe basladık
1 gun sonra scrıptın bıttıgını ve tasarımı vermemı soyledı bende 3-4 gun ıcınde tasarımı ayarlayıp verdım.
en son 16-17 nısanda konustuk sonrasında telefonlarıma , maıllerıme , msn konusmalarına cvp vermedı
-telefonu açık , çalıyor ama açan yok
-msn sureklı olarak online oluyor ama cvp yazmıyor cogu zaman yazan da baskası oluıyor
-maılllerıme cvp alamadım
msndekı gorustugum kısı kardesı oldugunu soyledı ve ben ona soylerım dedı.her nedense bır sekılde msnden ulasmadım msnını hep baskası kullanıyor 8-10 kere yazdım kendısıne ulasmadım
scrıpt ıcın 100ytl kapora almmıstı onunla bırlıkte kayboldu
çalısmak ısteyenlerın dıkkat etmesını onerırım
100 YTL ıcın insannın adını kirletmesi acınacak bir durum
hem 1,5 aydır benı oyaladın hemde 100YTL cebe ındırdın
sitesi:
www.programlamadili.net
1-) 1 gun sonra scrıptın bıttıgını ve tasarımı vermemı soyledı bende 3-4 gun ıcınde tasarımı ayarlayıp verdım.
Scriptin Kodlamasının 1 Gun sonra bittigini Söylemedim.C.tesi Sanırım anlaşma yapmıştık.Çarşamba Bittiğini Söyledim Ve siz tamam kursa Gidiyorum falan görüşürüz Dediniz tamam dedim.Sonra hdd arızalandığını söylediniz.sanırım 3-4 gün oradan kaybımız oldu.Yani Ben Kodlama bitti Dedikten 1 hafta sonra falan tasarımı verdiniz.
2-) İstanbula Gideceğimi Söylemiştim.
3-) Sizinle En Son Görüştüğümde Cenazemiz olduğunu Söyledim ve Dedeminde Sıksık Rahatsızlandığını Söylemiştim.
4-) Cenazeler Ve Sebebler Dolayısıyla işini Teslim Edemedim.
5-) Teslim Etmeyede Niyetim Yok Bundan Sonra
6-) Değil 100 Ytl Binlerce Ytl On Odeme Yapmis Olsan Bile Tenezzul Etmem Aklimdan Bile Gecirmem.Devamlı İyinet Veya R10 Forumlarından İs Aldigimiz icin Boyle Bir Sacmalik Yapmam.Sonra Kimsenin Hakki Kimsede Kalmaz.
7-) Yapmis Oldugunuz On Odeme En Yakın Zamanda Geri Odeme Yapilacaktir.
Benim Msn Yi Kardeşim Değilde Arkadaşlar Açmış Olabilir.
9-) Boyle Bir imalamanin dogrulanması icinde yaptiginiz tasarimi Dagitsam acaba bu niyete ulasirmiyim.
10-) Kimse Ekmek Yedigi Kapinin Kepenkini Kapatmak istemez.
11-) Cagatay En Cok Sana Alindim Bu Konuda.Kimse Bilmiyor Ama Seninle Tuz Ekmek Oldugumuz Bir Durumda Seninde Boyle Dusunmen Acikcasi Cok Kirdi.
12-)
http://www.r10.net/r10-subeleri-etk...ep-subesi-hele-gelin-yorum-2.html#post1761303
Buradaki Yorumun Ya benle Alakası Yok Yada Söyleyen Kişi Cengiz Muhtemelen Yalan Söylemiştir.Cengizle En Son C.tesi Gunu Gorusmustuk Oda Sabah Saatleriydi Yemek Yedik Sonra ben Ayrıldım.
13-) Cagatay : geçenlerde yaptığı birkaç tripten dolayı iletişimi kopardım.
Hatirlarsan Cagatay o Gun Sana Sadece 5 Dk Bos Vaktim Var hemen Cikacam demistim.
14-) Bu forumda Bir Cok arkadasdan is yaptik Beraber Calismalar yaptik kimisi odemeyi is bittikten Sonra kimisi ise butcesi olmadigi icin normal fiyatin Cok altinda calistik Ama hic birisine odeme konusunda sikinti Cekmesini Soylemedim.
15-) AlwaysFc Her Konuda Hakli.
16-) Buda R10 daki Giris Bilgileri Muhtemelen iyinete Son giris Tarihimde Aynıdır : Son Aktivitesi: 16-04-2008 05:34 PM
17-) Size On Odemeyi Geri İade Yaptiktan Sonra da Scripti Oldugu Gibimi Dagitsam Acaba ?Hem Sizin Dusunceniz Dogrulanmis Olur Hemde Hakkiniz Kalmamis Olur.
1
Bugune Kadar Sen Haric Bdaha ir Kisinin isini Teslim Edememistim.Onada Tam emin degilim Teslim Ettim mi Edemedim mi.O Zamanlar Hdd Yanmisti.