Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Supervitrin.com Dikkat Dolandırıcı

Mystical__

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
23
Site aldım 3 haftadır bu gün yarın Şimdi akşama Denilerek Hic birşey yapmamaktadır üstelik telefonlara bakmıyor Bilginize.. Ve site görseli değil içeriği önemli site sorunlu bir cok yerinde eksik ve sorun var ve sahibinde com diyip alakası bile yoktur tema sizi yanıltmasın.

İyi günler.

Holigan

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
8
Şikayetçi olduğunuz kişinin profilini, deliller ile birlikte paylaşırsanız yardımcı olabilirim.

Load

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
8
bu supervitrinden aşırı şekilde şikayet var arkadaş anlamadım gitti.

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
383
Arkadaşlar, şikayetçi olunan kişinin profil linkini ve kanıtlarınızı konuda paylaşmadan birşey yapamayız.

Mystical__

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
23
Savcılık Diyorki Veli Can Tefon Adlı Kişiye adreste bulamıyoruz sitelerinde avukat dedikleri kişiyi aradık o ben avukatı değilim diyor. bu adam adres değişikliği yapmış savcı tc kimlik nosunu öğren diyor bana : ) ben bilsem sana neden geleyim veli can tefon kişi bana ulaştı diyorki ben sana scripti 400 tl verdim ama ilan scripti yanlız bunu sınırlı verdim yani sınırsız değilmiş kısıtlamıymış dolandırıcı olmuş insanlar.

bonusum.com

Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
18
Veli can tefon un yanında 2 aya kadar yakın çalıştım para pul vermedi şu gün vereceğim bugün vereceğim diyerek geçiştirdi hepsinin delili var elimde uzak durun bu şahıstan ilim ilaç adında azdırıcı ilaç satışı yapıyor ürünlere güvenip sakın almayın benden demesi