İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

SupRAdyN adlı kişi paramı geri öde.

S

SupRAdyN

Misafir
Sende abartıyorsun ama adam kötü niyetle birşey söylememişki... Kimse sana art niyetle birşey söylemiyor sen kendini savunmaya alıyorsun direkt... Su üstüne çıkmak değilmi bu? Anlaman gereken şey şu, sen bir hizmet satmışsın ve hizmetin karşılığını alamayan kişiler senden geri ödeme istemiş konu hakkında bilgisi olan kişilerde olayın ne olduğunu söylüyor... Bir hafta sonra düzelir deyipte geçiştirmişsin, böyle bir olaymı var? Kupon işini az çok bilen herkes ne demek istediğimi anlıyordur, lütfen abartma...

Sen söylemen gerekeni ilk mesajında söyledin kimsede senin kafana silah dayamıyor... Abartma bence.

Kolay gelsin
sahin benim sölemek istedigimi anlayan anladı oke ilk gunden beri burda benim satısıma engel olmaya calısanlar anladı saten.benim lafım kime gittigini onlar i biliyo msj iletildi sagol acıklamaların icin

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Datagrup: Ticaretin nasıl yapılacağı ortadadır arkadaşım, dürüst olunmalı iki taraf içinde geçerli bu durum...
Supradyn: söylemek istediğim sadece şu yani çok alınmana gerek yok kimse sana art niyetle birşey söylemiyor belki mesajlardan dolayı sinirlendin ama sakin ol biraz...

culpable

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
osahin baslikta limon gorevini ustlenmis herhalde
butun satilan hesaplarda
Sayet kampanyanizi yaratip reklamlariniz 1 gosterim bile yapmamis ise
Kaynaklanan sorun Saticidan dan ve saticinin sattigi hesaplardandir
Ama siz kampanyanizi yaratip reklamlariniz gosterime Girip daha sonra gosterim durdu ise
Sorun kullanicidandir
YUkaridaki yazdiklarim icinde kampanya yaratilmadan acilmis Adwords hesaplari icin
Sayet icinde kampanya yaratilmis adwords hesabi aliyorsaniz bunu kimden alirsaniz alin calisma ihtimali cok dusuktur
google kampanya yaratilmamis hesaplari desifre edemez ama kampanya acilmsi hesaplari cok cabuk desifre eder

icinde kampaya yaratilmamis ve tamamen aktif edilmis hesaplar icin
kampanya yaratilip reklamin yayina girmesi %100 garantidir
fakat kampanya yaratilip reklamlar yayinlandiktan sonra icindeki paranin tamamnini kullanabilirsin diye hicbir kimse Garanti edemez
Birileri hesap satmis calismis yada calismamis magdur olan kisi baslik acmis calismiyor odeme yapilmadi vs vs birakin alan ve satan kendi arasinda halletsin
siz sayet ref olarak algilayacaksaniz yorumsuz olarak algilayin ortaligi iyice limon gorevini ustlenerek eksitmenin ne anlami var

M

MasterTR

Misafir
$imdiye kadar (bu konuda rastladigimiz) 3 ki$iye hesap satmi$ ve 3ununde cali$madigini biliyor, hesaplarin cali$madigini bildigi halde israrla adwords hesabi satmaya devam ediyorsan cin olmadan adam carpiyorsun derim ben sana!

kimse burda cocuk degil yalan soyluyorsun supradyn her$ey apacik ortada

S

SupRAdyN

Misafir
MasterTR seni carmayayim şimdi saten moralim bozuk işine bak uzerine vaizfe olmayan işlerede burnunu sokma olurmu

M

MasterTR

Misafir
MasterTR seni carmayayim şimdi saten moralim bozuk işine bak uzerine vaizfe olmayan işlerede burnunu sokma olurmu
aci konu$urum gercekler acidir ;)

ustume vazife degil cunku dolandiricilarla i$im olmaz.. hadi sen cin ol adam carpmaya devam et ya$in buyuyunce milleti carpmayi birakirsin in$

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
osahin baslikta limon gorevini ustlenmis herhalde
butun satilan hesaplarda
Sayet kampanyanizi yaratip reklamlariniz 1 gosterim bile yapmamis ise
Kaynaklanan sorun Saticidan dan ve saticinin sattigi hesaplardandir
Ama siz kampanyanizi yaratip reklamlariniz gosterime Girip daha sonra gosterim durdu ise
Sorun kullanicidandir
YUkaridaki yazdiklarim icinde kampanya yaratilmadan acilmis Adwords hesaplari icin
Sayet icinde kampanya yaratilmis adwords hesabi aliyorsaniz bunu kimden alirsaniz alin calisma ihtimali cok dusuktur
google kampanya yaratilmamis hesaplari desifre edemez ama kampanya acilmsi hesaplari cok cabuk desifre eder

Hıh hemen gelmiş benim adamım, söylediğim lafı anladı kendisi bu başlıktaki yazılardanda rahatsız olmuş ve ben hesap satışı yapmıyorum beni ilgilendirmiyor ama karışıyorum gibilerinden konuşmuştu, oysa oradada buradada söyledim ne olduğunu ama anlamamakta üstüne yok... Benimle ilgili bir problem değil hesaplarda vardı problem ama dert değil bu kupon olayında olur böyle şeyler dediğim halde, herhangi bir geri ödeme vs. talebim olmamasına rağmen balıklama atladı tekrardan...
Söylemeyecektim ama söyleyeyim, bu arkadaş firara ve diğer kupon satanlara kupon sattığını iddia edip benim kupon işi ile alakam yok diyen vatandaştır, yalnız kuponları kendinin tedarik ettiğini sadece özel mesajdan söylemektede üstüne yoktur.
Madem hiç gösterim olmadığında kupon çalışmıyor ise ben şimdi burada yayınlayayım hesapları hiç gösterim olmamış hesapları hatta ve hatta benim kendim açtım dediğin hesapları sorunu kendi üzerine alacakmısın?
Amma velakin diğer başlıktada belirttiğim gibi insanları mağdur etmek pahasına bir ucuda bana dokunurmu kaygısı ile mesaj yazıp duruyorsun...
Senin için art niyetli olduğunu düşündüğümü daha öncede söyledim şimdide söylüyorum.
Ayrıca forumun ne olduğunu daha kavrayamamış olabilirsin, başlıkta limon vazifesi yakıştırmasının hatalı olduğunu sana ben açıklayacak değilim açarsın forum kurallarını okursun.

Kolay gelsin

S

SupRAdyN

Misafir
aci konu$urum gercekler acidir ;)

i$ime vazife degil cunku dolandiricilarla i$im olmaz.. hadi sen cin ol adam carpmaya devam et ya$in buyuyunce milleti carpmayi birakirsin in$
Benim yaşım 34 ben kimseyi carpmadım.
sanırım gözün kör senin yazdıgım msjları okuma özürlüsün yada ben geri ödeme yapmayacak olsam yada dolandırmış olsam muhattap olmam.
benim bildigim bir laf vardır 3.cü kişilere bişey düşer......... onuda sen anla .

culpable

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hıh hemen gelmiş benim adamım, söylediğim lafı anladı kendisi bu başlıktaki yazılardanda rahatsız olmuş ve ben hesap satışı yapmıyorum beni ilgilendirmiyor ama karışıyorum gibilerinden konuşmuştu, oysa oradada buradada söyledim ne olduğunu ama anlamamakta üstüne yok... Benimle ilgili bir problem değil hesaplarda vardı problem ama dert değil bu kupon olayında olur böyle şeyler dediğim halde, herhangi bir geri ödeme vs. talebim olmamasına rağmen balıklama atladı tekrardan...
Söylemeyecektim ama söyleyeyim, bu arkadaş firara ve diğer kupon satanlara kupon sattığını iddia edip benim kupon işi ile alakam yok diyen vatandaştır, yalnız kuponları kendinin tedarik ettiğini sadece özel mesajdan söylemektede üstüne yoktur.
Madem hiç gösterim olmadığında kupon çalışmıyor ise ben şimdi burada yayınlayayım hesapları hiç gösterim olmamış hesapları hatta ve hatta benim kendim açtım dediğin hesapları sorunu kendi üzerine alacakmısın?
Amma velakin diğer başlıktada belirttiğim gibi insanları mağdur etmek pahasına bir ucuda bana dokunurmu kaygısı ile mesaj yazıp duruyorsun...
Senin için art niyetli olduğunu düşündüğümü daha öncede söyledim şimdide söylüyorum.
Ayrıca forumun ne olduğunu daha kavrayamamış olabilirsin, başlıkta limon vazifesi yakıştırmasının hatalı olduğunu sana ben açıklayacak değilim açarsın forum kurallarını okursun.

Kolay gelsin
o baslikta oldugu gibi benim konusmama gerek yok Printscreen ler Konusuyor zaten
Neyse sana limon gorevinde kolay gelsin en guzeli seni ignore etmek yada gormezlikten gelmek :p

ben printscreeni koyayim 1 sefer daha koyayim daha iyi anlasilsin
osahinbe5.jpg

Resimdede goruldugu gibi reklamlar yayina girmis 10binlerce gosterim alim daha sonra durmus

ImPaRaToR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SupRAdyN in boyle birsey yapacgina ihtimal vermiyorum.Cok alisverisimiz oldu boyle birseye rastlamdim.ha Illaki aksilikler olabilir bu ticaret ama onemli olan bu aksiligin oldugu donemi sureyi vs seviyeli karsilikli anlasarak tartisarak ve cozmu bularak halletmek en iyisidir bence diyorum.saygilar

serquat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SupRAdyN in boyle birsey yapacgina ihtimal vermiyorum.Cok alisverisimiz oldu boyle birseye rastlamdim.ha Illaki aksilikler olabilir bu ticaret ama onemli olan bu aksiligin oldugu donemi sureyi vs seviyeli karsilikli anlasarak tartisarak ve cozmu bularak halletmek en iyisidir bence diyorum.saygilar

konuya vakıf değilsen lütfen yorum yapma,
satış yaparken çalışması garantili diye satış yapıp sonrada suçu tamamen google atan ve parasını iade etmeyen birinden bahsediyoruz.
Paramı hesabına yolladıktan 3-4 saat sonra geri istedim hesaplarından bir şey çıkmayacağını anladıktan sonra ama kabul etmedi suçu hep googlea attı
peki dostum madem bu hesapların şu anda çalışmadığınıdığını biliyordun
neden zahmette bulunup yılbaşından sonra çalışmaya başlayacak demedin?

Madem çok iyi niyetliydin senin hakkın olmayan, karşılığını veremediğin, başkasına ait paraları neden yedin?
Madem yılbşaından sonra düzelicekti hesaplar herkezin paralanı iade edip düzelince tekrar satmayı deneyemezdin?

Neden insanların gönderdiği mesajlara bu olaylardan sonra cevap vermemeye ve msnde online olmamaya başladın bana hesap sattığında yarın 4 te gel sorun neyse hallederiz dedin 2 gündür online değilsin burayada kendi gelecek satışlarını kurtarmak için zorda kaldığın için cevap yazıyorsun

Soruyorum sana başkalarını kandırarak kazandığın parayı hrcamaya utanmıyormusun?
çoluğun çocuğun var yazıktır....

M

MasterTR

Misafir
arkada$in ne oldugu msn adresinden belli zaten [email protected] ;)

kolay gelsin sana.. sen hala adwords satmaya devam et nede olsa coluk cocugun var 34 ya$indasin(!)

S

SupRAdyN

Misafir
konuya vakıf değilsen lütfen yorum yapma,
satış yaparken çalışması garantili diye satış yapıp sonrada suçu tamamen google atan ve parasını iade etmeyen birinden bahsediyoruz.
Paramı hesabına yolladıktan 3-4 saat sonra geri istedim hesaplarından bir şey çıkmayacağını anladıktan sonra ama kabul etmedi suçu hep googlea attı
peki dostum madem bu hesapların şu anda çalışmadığınıdığını biliyordun
neden zahmette bulunup yılbaşından sonra çalışmaya başlayacak demedin?

Madem çok iyi niyetliydin senin hakkın olmayan, karşılığını veremediğin, başkasına ait paraları neden yedin?
Madem yılbşaından sonra düzelicekti hesaplar herkezin paralanı iade edip düzelince tekrar satmayı deneyemezdin?

Neden insanların gönderdiği mesajlara bu olaylardan sonra cevap vermemeye ve msnde online olmamaya başladın bana hesap sattığında yarın 4 te gel sorun neyse hallederiz dedin 2 gündür online değilsin burayada kendi gelecek satışlarını kurtarmak için zorda kaldığın için cevap yazıyorsun

Soruyorum sana başkalarını kandırarak kazandığın parayı hrcamaya utanmıyormusun?
çoluğun çocuğun var yazıktır....

serguat seni engelledim. konusma uslubunda degişmedigi surece acmıyacam hesabınıda vermicem. istedigin seye basvurabilirsin. once adam olmayı dene gerisi saten kendiliginden gelecektir.

S

SupRAdyN

Misafir
arkada$in ne oldugu msn adresinden belli zaten [email protected] ;)

kolay gelsin sana.. sen hala adwords satmaya devam et nede olsa coluk cocugun var 34 ya$indasin(!)
mastertr işine bak beni zorlama bazı seylere benle alısverisin varmı senin.yada daha önce alısverisin oldumu. olduysa benden yana bi yanlışın varsa gel msn me konus burda üzerine vazife olmayan işlere maydanoz olma.

serquat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
serguat seni engelledim. konusma uslubunda degişmedigi surece acmıyacam hesabınıda vermicem. istedigin seye basvurabilirsin. once adam olmayı dene gerisi saten kendiliginden gelecektir.

tamam dostum ödeme felan yapma sana haram olan 30 ytlyi çoluğuna çocuğuna yedir.
Allaha havale ediyorum seni...

M

MasterTR

Misafir
mastertr işine bak beni zorlama bazı seylere benle alısverisin varmı senin.yada daha önce alısverisin oldumu. olduysa benden yana bi yanlışın varsa gel msn me konus burda üzerine vazife olmayan işlere maydanoz olma.

dolandiirici hirsiz gordugumde veya duydugumda dayanamiyorum.. huyum kurusun.

senin gibi dolandiricilar yuzunden zaten $u memleket duzluge cikamiyor yazik ne diyeyim. 30 kusur ya$imdayim diyosun ama milletten carptigin 30 ytl leri odemek icin 10 gun bekletiyosun.. elbet gun gelir devran doner sende birilerine hesap verirsin. kul hakki yemeye devam et acisi cok guzel $ekilde elbette senden cikacak

serquat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Adam olmadıgın surece sana ödemede yapmıyom hesapta vermiyom 30 ytl yi senin adına bagıs yapacam makbuzunuda burda yayınlayacam.

haram para öyle temizlenmez istersen tüm servetini bağışla

30 ytlye ihtiyacı olup gasp eden sensin

yazıklar olsun diyorum buradaki tüm parsını gasp ettiğin kişiler gibi çocuğun seni adam sanıp baba diyor

S

SupRAdyN

Misafir
haram para öyle temizlenmez istersen tüm servetini bağışla

30 ytlye ihtiyacı olup gasp eden sensin

yazıklar olsun diyorum buradaki tüm parsını gasp ettiğin kişiler gibi çocuğun seni adam sanıp baba diyor
Hala aynı yoldasın cocuk devam et bakalım.

S

SupRAdyN

Misafir
Bu Baslıkta Tekrar Sölüyorum Benden Hesap Alıpta Sorun yasayan kişiler Bu benden kaynaklanmıyo. Son olarak Şunu Sölüyorum Yılbasından Sonra Calısır Hesapları Teslim Alamzsanız Paranızı iade Edecegim.
Daha Fazla Yazmazsanız Sevinirim. Bazıları Şimdi Biyerleriyle Gülüyo Aglanacak Hallerine Cünkü Onlara Gün Dogdu.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5