İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

SupRAdyN adlı kişi paramı geri öde.

BrokenPromises

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
madem Google'da sorun var neden hesap/kupon satıyosun? Ozaman herkes çalışmayan kuponlarını/hesaplarını birbirlerine satıp sorun benden kaynaklanmıyo desin.

Hala daha nasıl haklı gibi görünmeye çalışıyosun anlamadım!

S

SupRAdyN

Misafir
dolandiirici hirsiz gordugumde veya duydugumda dayanamiyorum.. huyum kurusun.

senin gibi dolandiricilar yuzunden zaten $u memleket duzluge cikamiyor yazik ne diyeyim. 30 kusur ya$imdayim diyosun ama milletten carptigin 30 ytl leri odemek icin 10 gun bekletiyosun.. elbet gun gelir devran doner sende birilerine hesap verirsin. kul hakki yemeye devam et acisi cok guzel $ekilde elbette senden cikacak

Seni birileri paraylamı SAtın aldı..? satılıksın belli ediyosun.
ben ödemeycem demedim hala yazmaya devam ediyon susda Satıldıgını kimse bilmesin.
Benle sorunun varsa msn adresim var gel orda paylaşalım sorununu.

BrokenPromises

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SupRAdyN, hala daha neyini savunuyosun anlamadım? Benim herhangi bir malzemeye ihtiyacım yok çünkü satmak istesem daha önceden benimle alışveriş yapan arkadaşlar gelip benden alır. Çalışmadıgını bildigin hesapları millete satıp daha sonrada "Sorun benden kaynaklanmıyo" demek sana göre çok normal birşey sanırım?

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
yazmayacaktım daha bir şey , ama supradyn arkadaş özelden saldırıyor..yok benim gibileri susturacakmış,yok o haklıymış..

dediğin gün parayı öde , bunun başka açıklaması varmı...

M

MasterTR

Misafir
supradyn laflarina dikkat et kar$inda senin gibi dolandirici biri yok ona gore laf et. yoneticiler boyle dolandiricilari aramizda barindirmayin adam 4 ki$iyi (en az) daha $imdiden dolandirmi$ ve pi$kin pi$kin parani odemeyip bagi$ yapacam diyor. daha ne olsun istiyosunuz ben dolandiriciyim diye acik acik yazmasini mi?

supradyn aile terbiyesi almami$ bi ufaklik oldugun belli.. ama elbet dersini veren cikar sana ufaklik!

supradyn burda kimin satilik oldugu ortada! bazilari 30 ytl icin olmayan $EREFINI SATIYOR!

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Seni birileri paraylamı SAtın aldı..? satılıksın belli ediyosun.
ben ödemeycem demedim hala yazmaya devam ediyon susda Satıldıgını kimse bilmesin.
Benle sorunun varsa msn adresim var gel orda paylaşalım sorununu.

sorun olup olmadığını kontrol etmeden o aldığın paraları nasıl yediysen aynı hızla geri ödemek zorundasın.

ne bu yüzsüzlük bir anlasam. çekin gidin forumdan rahat bırakın insanları.

S

SupRAdyN

Misafir
yazmayacaktım daha bir şey , ama suprandy arkadaş özelden saldırıyor..yok benim gibileri susturacakmış,yok o haklıymış..

dediğin gün parayı öde , bunun başka açıklaması varmı...
ewet susturacam paranızı ödeyip. yalan yanlış bişeymi var bu lafta.? paranı alınca susmayacakmısın. adwords kuponlarındaki sorun benden kaynaklanmıyo gidin googleye bi mail atın calısmayacak kuponları nie piyasaya sürüyosunuz die.

BrokenPromises

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adwords kuponlarındaki sorun benden kaynaklanmıyo gidin googleye bi mail atın calısmayacak kuponları nie piyasaya sürüyosunuz die.

Bu nasıl bir düşüncedir? Google zaten promosyon'u istediği zaman hiçbir neden göstermeden iptal etme hakkına sahip olduğunu sözleşmede duyurmuş! Artık ne söylediğinin farkında degilsin sanırım.

S

SupRAdyN

Misafir
Bu nasıl bir düşüncedir? Google zaten promosyon'u istediği zaman hiçbir neden göstermeden iptal etme hakkına sahip olduğunu sözleşmede duyurmuş! Artık ne söylediğinin farkında degilsin sanırım.

Ben söledigimin herseyin farkındayım sen rahat ol kasma kendini fazla oke.
Burda benim dolandırıcı oldugum söleniyo ama paralarını aldıgı zaman hangi yuzle burda olacaklar onu merak ediyorum.

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
yahu sen bıdı bıdı edeceğine paraları yediğin hızla yatırsana insanlara

edit: terazi kaybolmuş arkadaş banlanmış. keşke millet parasını alana kadar banlamasaydınız şimdi hiç yatırmaz:)

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Bu tarz konularda, mevzuya müdahil olmayan kişilerin bazılarını körü körüne savunması ya da suçlaması garip. Sonuçta hepimiz bu klavyenin başından birbirimizle iletişimdeyiz. Iyinet forumu ikili ticari ilişkilerinizi çözme de mahkeme değildir, alıp sattığınız herşeyi iyice incelemek buna göre alım/satım kararını vermek tamamen sizin tasarrufunuzda.

Ilgili arkadaşın üslubu, konuşma şekli olayı açık olarak sermiş. Benim size tavsiyem gelecek alışverişlerinizde daha dikkatli olmanız.

Mesela ben magzeme , oke , ödecem şeklinde yazan birisinden birşey almazdım.

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar bence tartışıp olayı körüklemeyi herkesin sinirler gergin haklı olarak ama en kısa zamanda bu sorunun çözüleceğine inanıyorum.
Kesinlikle savunduğumu falan düşünmeyin SupRAdyN le bi alışverişimiz oldu geçen hafta ödememi sorunsuz aldım sizin paralarınızıda ödeyecektir.

Sorunun en kısa zamanda çözülmesi dileğiyle kimse sıkmasın canını herkese iyi bayramlar

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar bence tartışıp olayı körüklemeyi herkesin sinirler gergin haklı olarak ama en kısa zamanda bu sorunun çözüleceğine inanıyorum.
Kesinlikle savunduğumu falan düşünmeyin SupRAdyN le bi alışverişimiz oldu geçen hafta ödememi sorunsuz aldım sizin paralarınızıda ödeyecektir.

Sorunun en kısa zamanda çözülmesi dileğiyle kimse sıkmasın canını herkese iyi bayramlar
ben sahsen parayı geri ödeyip ödememe durumuna bir sey demedim. kendisi banlanmıs sanırım polemik de yaratmak istemiyorum ama (yine satısımı engellemeye çalısıyorlar diyebilir, ama hiç bir zaman diğer adwords satan kisileri/paypal bozduranları engellemedim yapım müsait değil) sorun para geri ödenmesi/ödenmemesi değil burada. adwords satan kisiler ilk olarak kuponları kendi siteleri için denerler, daha sonra eritemeyeceklerini düsündükleri stoğu satarlar. sahsen ben öyle yapıyorum, ticari olarak düsününce kazançlı gözüken budur. eğer kendisi kullanıyorsa, reklamların gösterime girmediğini biliyordu bal gibi. ben de biliyordum bu yüzden satmadım zaten. bilmeyen kisi de, hiç kusura bakmasın ama adwords kuponu satmasın. para iadesinde tabi ki aksaklıklar olabilir, parayı almıstır, ay sonu geldi bir yere vermistir, daha sonra öder vs. bunlar olan seyler. ben culpable'dan kupon aldığımda parasını ne kadar zaman sonra ödeyebildim. unutmustum bir de. hatırlatmasa benim için de böyle baslık açılabilirdi. benimle alısveris yapanlar bilir, unutkanım biraz (çok içki içtim eskiden onun etkisi olabilir, artık pek kullanmıyorum). ama özel mesaj ile tekrar döndüklerinde paraları gönderdim tabi ki. karsıdaki insana gerekli güveni verin, gerisi gelir. yeter ki karsınızdakini aptal zannetmeyin. (bu kısım bir genellemeydi)

Linux

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
SupRAdyN Ağabeyimi Bende Tanırım onun böyle birşey yapacağini hayatta sanmam o böyle birşeyi yapmaz bekleyin arkadaşlar size dediğini yapacaktır çalışır bi adsense verecektir veya paranızı şüpheniz olmasın

bende yakında onunla bir iş yapacağim

Hobichat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bakıyorumda mehmet abi hakkında kötü şeyler duyuyorum. mehmet abinin en iyi müşterisi benim diyebilirim. sorunsuz hesap ve hizmet alıyorum. çok yüklü miktarda kuponda aldım kendisinden eminim paranızı iade edecekdir.artı hit de alıyorum. yani aylık 200 300 ytl arası iş yapıyoruz. bence 90 ytl 100 ytl için kendini bu duruma sokmaz derim. eminimki ya hesaplarınızı verir yada paranızı merak etmeyin arkadaşlar.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
o baslikta oldugu gibi benim konusmama gerek yok Printscreen ler Konusuyor zaten
Neyse sana limon gorevinde kolay gelsin en guzeli seni ignore etmek yada gormezlikten gelmek :p

ben printscreeni koyayim 1 sefer daha koyayim daha iyi anlasilsin
Resimdede goruldugu gibi reklamlar yayina girmis 10binlerce gosterim alim daha sonra durmus

Evet bak resimde görülüyor, demekki bunun sorumlusuda sensin... O sana verilen hesabın akibetini daha öncedende söylemiştim ama işine gelmiyor bak...

rrrwa8.jpg

Satışların düşer belki gocunmaya devam...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5