Bu konunun ilk sayfasında yaptığım alışveriş ile ilgili olumsuz görüşüm vardı. Bugün Supradyn bana hakkımı yeni hesapla mı , kupon ile mi yoksa ücret iadesi ile mi almak istediğimi sordu. Adwordse güvenim kalmadığından dolayı ücret iadesi istedim. Bankamatikten verdiğim hesap nosuna paramı yatırdı.
Ödediğim ücreti geri aldım , hesabı çalışmadığından mağdur olduğunu bildiğim birkaç kişiye de geri ödeme yapıldı..
Duyurulur..
Paranı 15-20 gün zimmetinde tuttuğu için teşekkür etseydin arkadaşa,
konu hakkında insanlar iki farkı görüşe sahip sanırım
Eğer satıcı size garanti vererek sattığı ürün hatalı çıkar ve değiştirdiği üründe hatalı çıkarsa yaklaşık 2-3 saat önce ödediğiniz parayı geri isteme hakkınız vardır diyen, ve satıştan önce bu hatayı belirtmediği için kendisinde bekleme mecburiyeti hissetmeyen ve parasını isteidği için kaba uslupla hakarete uğrayan (benimde içinde olduğum) grup.
Diğeride çalışmadı olabilir nasılsa paraya ihtiyacım yok beklerim nereye 35-40 ytl vermiyoruzki hem daha önce aldığım hesapta bişey çıkmadı heralde iyi niyetlidir arkadaş öder bir gün acelesi yok, parasını almakta sıkıştırmadığı içinde supradinin baştacı olan grup ayrıca bu gün mükafatını almış grup
ben doğrularından vazgeçmeyen, kral çıplak diyen, kendisine acıması için kimseye boyun eğmeyen grupta olmaya devam ediceğim