SupRAdyN'dan aldığım hesap yılbaşı itibari ile aktif oldu.
SupRAdyN'a yazık oldu adamı yerden yere vurdunuz.
Biraz sabretmesini bilmeliyiz aslında.
Sadece söylemek istedim.
Kolay gele....
Bu konunun ilk sayfasında yaptığım alışveriş ile ilgili olumsuz görüşüm vardı. Bugün Supradyn bana hakkımı yeni hesapla mı , kupon ile mi yoksa ücret iadesi ile mi almak istediğimi sordu. Adwordse güvenim kalmadığından dolayı ücret iadesi istedim. Bankamatikten verdiğim hesap nosuna paramı yatırdı.
Ödediğim ücreti geri aldım , hesabı çalışmadığından mağdur olduğunu bildiğim birkaç kişiye de geri ödeme yapıldı..
Duyurulur..
bu baslıkta serquat haric herkez hesabını saglam teslim aldı. serquat da dedigim gibi ödeme yaparım yada bagıs yaparım kararı kendisi verir.
bir sey daha eklemek istiyorum mywedding 3 gun önce hesabını teslim aldı reklamları cıkıyor. Bizim hesabını veremeyecegimiz hic bişey yoktur burdan banlanmam sebebine gelince alakasız kişilerin bana karsı almıs oldugu tutumdur.
olayı fazla uzatmak istemiyorum herkezin işi gucu yolu acık olsun.kim o kişiler
dostum kullandığım domain bloke değil bir çok domainde denedim msndeki engellemeyi kaldırırsan msndende anlatırım durumuosahin serquat arkadasımızın domaini yada kredi kartı blokeli ama reklamları cıkmadıgı icin beni sucluyor sen olsan napardın. ? bugun bi baslık acmıs reklam gösterime girmedi dige orda bakarsan bunu sende anlayacaksın.
SupRAdyN has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her.
ne diyor yaff. mesajda atamıyorum. burdan yazmak zorundayım çünkü msn den de engellemiş beni sanırım. 140 milyonu ödeme taraftarı deil arkadaş. bana hit den bahsediyordu hit isdiyorum kendisinden hit göndersin param kadar. eğer onuda yapamam derse hakkında dolandırıcıkdan soruşdurma açacagım üstelik antalya emliyetinde. forum db leri aleyhinizde delil olarak kullanılacakdır. paramı bir şekilde ödeme imkanı sunuyorum kendisine. bu iyi niyetimi süistimal ederse yapacam bu olayı. artı birde şunu sölim forumda referans oldum kendine bundan dolayıda utanıyorum. yazıklar olsun
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.