İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

SupRAdyN adlı kişi paramı geri öde.

ayturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SupRAdyN'dan aldığım hesap yılbaşı itibari ile aktif oldu.

SupRAdyN'a yazık oldu adamı yerden yere vurdunuz.

Biraz sabretmesini bilmeliyiz aslında.

Sadece söylemek istedim.

Kolay gele....

serquat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SupRAdyN'dan aldığım hesap yılbaşı itibari ile aktif oldu.

SupRAdyN'a yazık oldu adamı yerden yere vurdunuz.

Biraz sabretmesini bilmeliyiz aslında.

Sadece söylemek istedim.

Kolay gele....

Bana verdiği hesaplar olmadı

Genelleme yapmak ne kadar doğru?

her konuda genelleme yapmamayı bilmeliyiz aslında.

Sadece söylemek istedim.

DEKAN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu konunun ilk sayfasında yaptığım alışveriş ile ilgili olumsuz görüşüm vardı. Bugün Supradyn bana hakkımı yeni hesapla mı , kupon ile mi yoksa ücret iadesi ile mi almak istediğimi sordu. Adwordse güvenim kalmadığından dolayı ücret iadesi istedim. Bankamatikten verdiğim hesap nosuna paramı yatırdı.
Ödediğim ücreti geri aldım , hesabı çalışmadığından mağdur olduğunu bildiğim birkaç kişiye de geri ödeme yapıldı..
Duyurulur..

serquat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu konunun ilk sayfasında yaptığım alışveriş ile ilgili olumsuz görüşüm vardı. Bugün Supradyn bana hakkımı yeni hesapla mı , kupon ile mi yoksa ücret iadesi ile mi almak istediğimi sordu. Adwordse güvenim kalmadığından dolayı ücret iadesi istedim. Bankamatikten verdiğim hesap nosuna paramı yatırdı.
Ödediğim ücreti geri aldım , hesabı çalışmadığından mağdur olduğunu bildiğim birkaç kişiye de geri ödeme yapıldı..
Duyurulur..

Paranı 15-20 gün zimmetinde tuttuğu için teşekkür etseydin arkadaşa,
konu hakkında insanlar iki farkı görüşe sahip sanırım

Eğer satıcı size garanti vererek sattığı ürün hatalı çıkar ve değiştirdiği üründe hatalı çıkarsa yaklaşık 2-3 saat önce ödediğiniz parayı geri isteme hakkınız vardır diyen, ve satıştan önce bu hatayı belirtmediği için kendisinde bekleme mecburiyeti hissetmeyen ve parasını isteidği için kaba uslupla hakarete uğrayan (benimde içinde olduğum) grup.

Diğeride çalışmadı olabilir nasılsa paraya ihtiyacım yok beklerim nereye 35-40 ytl vermiyoruzki hem daha önce aldığım hesapta bişey çıkmadı heralde iyi niyetlidir arkadaş öder bir gün acelesi yok, parasını almakta sıkıştırmadığı içinde supradinin baştacı olan grup ayrıca bu gün mükafatını almış grup

ben doğrularından vazgeçmeyen, kral çıplak diyen, kendisine acıması için kimseye boyun eğmeyen grupta olmaya devam ediceğim

insideman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SupRAdyN ödememi yolladı...kendisine haksızlık yapıldığı düşüncesindeyim...google dan kaynaklı bir durum için fazla üzerine gidildi...daha önce de bazı şahıslardan adwords aldım...SupRAdyN e güvenebilirsiniz

bakiste

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ona yazılan mesajları suçlamaları okudum sanırım bayaa bir haksızlık yapılmış onun adına üzüldüm...

S

SupRAdyN

Misafir
bu baslıkta serquat haric herkez hesabını saglam teslim aldı. serquat da dedigim gibi ödeme yaparım yada bagıs yaparım kararı kendisi verir.
bir sey daha eklemek istiyorum mywedding 3 gun önce hesabını teslim aldı reklamları cıkıyor. Bizim hesabını veremeyecegimiz hic bişey yoktur burdan banlanmam sebebine gelince alakasız kişilerin bana karsı almıs oldugu tutumdur.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
bu baslıkta serquat haric herkez hesabını saglam teslim aldı. serquat da dedigim gibi ödeme yaparım yada bagıs yaparım kararı kendisi verir.
bir sey daha eklemek istiyorum mywedding 3 gun önce hesabını teslim aldı reklamları cıkıyor. Bizim hesabını veremeyecegimiz hic bişey yoktur burdan banlanmam sebebine gelince alakasız kişilerin bana karsı almıs oldugu tutumdur.

Böyle sözler yakışmıyor bence, bağış yaparım ne demekki? Senden para verip birşey almışmı? O zaman şikayetlerini dile getirebilir... Bırakta getirsin... Seninde başına gelebilir aynı şeyler sanada söylense hoşuna gitmeyecektir eminim, ortamı senin yumuşatman gerek şu durumda fışfışlama bence...

S

SupRAdyN

Misafir
osahin serquat arkadasımızın domaini yada kredi kartı blokeli ama reklamları cıkmadıgı icin beni sucluyor sen olsan napardın. ? bugun bi baslık acmıs reklam gösterime girmedi dige orda bakarsan bunu sende anlayacaksın.

serquat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
osahin serquat arkadasımızın domaini yada kredi kartı blokeli ama reklamları cıkmadıgı icin beni sucluyor sen olsan napardın. ? bugun bi baslık acmıs reklam gösterime girmedi dige orda bakarsan bunu sende anlayacaksın.
dostum kullandığım domain bloke değil bir çok domainde denedim msndeki engellemeyi kaldırırsan msndende anlatırım durumu
zaten diğer başlığıda şimdi cevap yazıyorum daha iyi anlacaksın

TD TeaM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende 1 haftalık popup bekliyorum. Hadi bakalım.

TD TeaM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yani bi insan insanlığını bu kadar ayaklar altına alamaz ya. İnsanların ahını alacağıma hepsinin parasını ödemeye çalışırım. En azından yeni kurbanlar bulmam. Bu kadar kişi parasını bekliyor. İnsanları kandırmaya utanmıyormusun anlamıyorum? Yok istanbula gitti, yok pazartesi öderim, pazartesi olur salı... Böle gidiyo. Şimdide msnde değil arkadaş. Engellemiştir belkide.

Hobichat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
SupRAdyN has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her.

ne diyor yaff. mesajda atamıyorum. burdan yazmak zorundayım çünkü msn den de engellemiş beni sanırım. 140 milyonu ödeme taraftarı deil arkadaş. bana hit den bahsediyordu hit isdiyorum kendisinden hit göndersin param kadar. eğer onuda yapamam derse hakkında dolandırıcıkdan soruşdurma açacagım üstelik antalya emliyetinde. forum db leri aleyhinizde delil olarak kullanılacakdır. paramı bir şekilde ödeme imkanı sunuyorum kendisine. bu iyi niyetimi süistimal ederse yapacam bu olayı. artı birde şunu sölim forumda referans oldum kendine bundan dolayıda utanıyorum. yazıklar olsun

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SupRAdyN has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her.

ne diyor yaff. mesajda atamıyorum. burdan yazmak zorundayım çünkü msn den de engellemiş beni sanırım. 140 milyonu ödeme taraftarı deil arkadaş. bana hit den bahsediyordu hit isdiyorum kendisinden hit göndersin param kadar. eğer onuda yapamam derse hakkında dolandırıcıkdan soruşdurma açacagım üstelik antalya emliyetinde. forum db leri aleyhinizde delil olarak kullanılacakdır. paramı bir şekilde ödeme imkanı sunuyorum kendisine. bu iyi niyetimi süistimal ederse yapacam bu olayı. artı birde şunu sölim forumda referans oldum kendine bundan dolayıda utanıyorum. yazıklar olsun

forumdan banlanmış o yüzden mesaj yazamıyorsun... :s

herkeze geçmiş olsun bu arada.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5