siz forumda önce adaplı konuşmasını öğrenin.....tukursen yagmur yagıyor dersin...
Ya sen ne terbiyesiz birşeysin? Sana insanlara hakaret etme hakkını kim veriyor? Nerede bu forumun adminleri operatörleri moderatörleri? Arkadas birilerine hakaret ediyor ne bir uyarı alıyor nede bir uzaklaştırma alıyor?
Bu kızın şikayetçi olduğu herkesi hacadınız sevgili yöneticilerimiz! Adalet istiyorum!
Gercekleri Sölüyo Cengizhan buraya bayan nikiyle uye olmak var istediginin ipini cekmek ve istedigin kitleyi toplamak icin. Nerde bu Forum yöneticileri. onun yazdıgını bir baskası yazmıs olsaydı es gecerlermiydi acaba.?bu ne saçma bir mesaj böyle
Bence yanlış kişiyle paylasıyon ceasarda onun yandası.Caesar, hocam saçma fln değil ya. Gönül isterdi ki yüz yüze konusabilme fırsatımız olsa ama gerçekten bu arkadaşın yan baktığı herkes atılıyor. Buyrun beni de atın ama çözüm bu değil. Şahsen banada yapılmış şeyler var. Istersen özel mesaj olarak anlatabilirim?
Bence yanlış kişiyle paylasıyon ceasarda onun yandası.
Adaletmi Dedin...?Ben hiç zannetmiyorum kardeş ben bunu dile getirdim. Dediğim gibi biraz daha adalet.
cehalet çok kötü birşey.Adaletmi Dedin...?
Dogruları söleme 9 koyden kovulursun..
Ama ben gercekleri Herzaman sölerim ucunda ölüm olsada huyum kurusun işde.
Ceasar o dedigin kzın yandaşı. kellemi ortaya koyarım hemen savundugundanbelli saten.
mywedding Adlı Üye ( Hakkında Olumsuz Yorum Yapılan ) Hakkında Bir Sorum Olacak .. Bu Üye Acaba Üye Değilde Admin Veya Moderatör Mü ?
Forumdaki Tartışmaların Hemen Hepsinde O Üyenin Yorumu Var .. Bence Yanlış Yapıyor .. Bu Tartışma Sanırım Onuda İlgilendiriyor Ama Kendisini Hiç İlgilendirmeyen Konulardada Kendisini Admin Sanıyormuşçasına Yazmış Olduğu Mesajları Gördüm !
Bu Arkadaşların mywedding Hakkında "Olumsuz Yorum Yapmalarına" "Saçma" Yorum Yapan Değerli (!) Arkadaşım .. ( O Kendisini Biliyor )
Siz Nasıl Bu Konuda Bu Kadar Emin Cevaplar Yazıyorsunuz ? Onun Tartışmalara Girip Tartışmayı Yatıştırmak Yerine, İnsanları Kızıştırmasını Ne Denli Doğru Buluyorsunuz ?
Kısa Bir Süredir Forumdayım Artık Kimin Ne Olduğunu Anladım Arkadaşlar ..
Amacım Kötülemek değil aslında. Ama ben dahil Bir çok arkadaşım bu konudan şikayetçi ve sinirlerinin bozulduğunu söylüyorlar msn'de. Mywedding Rumuzlu Arkadaş Kendisiyle hiçbir alakası olmadığı konulara dahi karışıp Sert Çıkarak, Ortamın gerilmesine yardımcı oluyor sağolsun.. Biraz daha sakin bir tavırla yaklaşılırsa konulara tartışma çıkmayacağına eminim..