İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Surkent Host Piyasaya Girdi DİKKAT EDIN !!!

BerkeSandal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
r10 da yazmıştım burayada geçiyorum;

06.10.2005 saat: 21:55 www.surkenthost.net e girince www.hostsarayi.net çıkıyor.

Ve artık hayırlı uğrlu olsun. Yine yeni bir diyarbakır sendromu

Diyarhost > Mertweb > Surkent serisinin 4. cüsü "HostSarayı"

Sözüm ona " http://www.meyabilgisayar.com/ " kuruluşuymuş (!) Site yapım aşamasındaymış.

Şimdi ne olacak;

Birisi gelecek o meşur kod adı kaan "hostsarayi" vb. bir nick açacak yine forumlara dalacak. Ve biz yine her gün içinde hostsarayi geçen topicler görücez. Bazı bilgisiz veya bilinçsiz kişiler gözü kapalı ne yaptığını bilmeden bu kişiyi savunacak. Bazıları yeter ulan diyecek. Yok hostsarayi böyle yaptı yok hostsarayi şöyle yaptı.

Yine bize gına gelecek. " Yeter ulan artık böyle topicler görmek istemiyorum" diyeceğiz. ...

Bu adam topiclere ben sahtekar değpilim şimdiye kadar kimi dolandırdım vs. diyecek.

Sornra bir gün diğer 3 isim altında yaptığı gibi toz olup gidecek.

Ve anasına söven yüzlerce kişi olacak.

Şimdi bu topice cevaben surkentle bi alakamız yok veya sıyırmaya yakın bir cevap yazacak bu vatandaş.

Arkadaşlar artık bıktım böyle polemiklerden ben hergün x firma ile ilgili yazaılarla karşılaşmak istemiyorum. Unutmayın ki surkenti o dereceye getiren bizleriz eğer biz tartışmasaydık adam sürekli topic açmazdı. Biz tartıştık adam topic açtı.....

Artık böyle olmamalı bırakın ne hali varsa görsün. Peşin Peşin söylüyorum ve bu sözün arkasında duruyorum bu herifin açtığı bir topice cevap yazan ŞEREFSİZDİR. büyük laf oldu ama herzaman arkasındayım.
Biz cevap yazmayalım kendi kendine oynasın bi kenarda....

Sizi bu konuda duyarlı olmaya çağırıyorum

Saygılar

B

Basbug_Alpaslan

Misafir
Kaan Maşallahın var benden once buraya yazmışsın gerçi ben hostingyardim.com sitesine hemen yazdımda.Host alacaksanız sadecehosting.com ve turkcehosting.com.tr şaşmayın derim

BerkeSandal' Alıntı:
06.10.2005 saat: 21:55 www.surkenthost.net e girince www.hostsarayi.net çıkıyor.

Ve artık hayırlı uğrlu olsun. Yine yeni bir diyarbakır senfromu

Diyarhost > Mertweb > Surkent serisinin 4. cüsü "HostSarayı"

Sözüm ona " http://www.meyabilgisayar.com/ " kuruluşuymuş (!) Site yapım aşamasındaymış.

Şimdi ne olacak;

Birisi gelecek o meşur kod adı kaan "hostsarayi" vb. bir nick açacak yine forumlara dalacak. Ve biz yine her gün içinde hostsarayi geçen topicler görücez. Bazı bilgisiz veya bilinçsiz kişiler gözü kapalı ne yaptığını bilmeden bu kişiyi savunacak. Bazıları yeter ulan diyecek. Yok hostsarayi böyle yaptı yok hostsarayi şöyle yaptı.

Yine bize gına gelecek. " Yeter ulan artık böyle topicler görmek istemiyorum" diyeceğiz. ...

Bu adam topiclere ben sahtekar değpilim şimdiye kadar kimi dolandırdım vs. diyecek.

Sornra bir gün diğer 3 isim altında yaptığı gibi toz olup gidecek.

Ve anasına söven yüzlerce kişi olacak.

Şimdi bu topice cevaben surkentle bi alakamız yok veya sıyırmaya yakın bir cevap yazacak bu vatandaş.

Arkadaşlar artık bıktım böyle polemiklerden ben hergün x firma ile ilgili yazaılarla karşılaşmak istemiyorum. Unutmayın ki surkenti o dereceye getiren bizleriz eğer biz tartışmasaydık adam sürekli topic açmazdı. Biz tartıştık adam topic açtı.....

Artık böyle olmamalı bırakın ne hali varsa görsün. Peşin Peşin söylüyorum ve bu sözün arkasında duruyorum bu herifin açtığı bir topice cevap yazan ŞEREFSİZDİR. büyük laf oldu ama herzaman arkasındayım.
Biz cevap yazmayalım kendi kendine oynasın bi kenarda....

Sizi bu konuda duyarlı olmaya çağırıyorum

Saygılar

Insanlarımızı haberdar etmezsek tekrar bu illetin içine düşecekler.

hostingyardim.com

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Basbug_Alpaslan' Alıntı:
Kaan Maşallahın var benden once buraya yazmışsın gerçi ben hostingyardim.com sitesine hemen yazdımda.

Hehe msnde dikkatimi cekti hemen yazdımn.Kendi siteme bile ilk haberi veremdim senin yuzunden :)

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Siz müşterilerimize daha güvenli ve daha hızlı bir hizmet sunmak için 24 saat online hizmet felsefesi ile yola çıkan firmamız 26 / 09 / 2005 tarhi itibariyle host firmaları arasında yerini almıştır. Hizmetlerimizden yararlanmak Icın Lütfen Tıklayınız...

:p en azından 1.nci yılını kutlamıyor git gide prolaşıyorlar canım zuha:)
bide... sponsoru yine hostbul ... :) buna dikkat işte..

B

Basbug_Alpaslan

Misafir
Olay Bu. Şahsen Ben Firma Açsam Açacamda Buy Gidişle Hostbul Vermem.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.