06.10.2005 saat: 21:55
www.surkenthost.net e girince
www.hostsarayi.net çıkıyor.
Ve artık hayırlı uğrlu olsun. Yine yeni bir diyarbakır senfromu
Diyarhost > Mertweb > Surkent serisinin 4. cüsü "HostSarayı"
Sözüm ona "
http://www.meyabilgisayar.com/ " kuruluşuymuş (!) Site yapım aşamasındaymış.
Şimdi ne olacak;
Birisi gelecek o meşur kod adı kaan "hostsarayi" vb. bir nick açacak yine forumlara dalacak. Ve biz yine her gün içinde hostsarayi geçen topicler görücez. Bazı bilgisiz veya bilinçsiz kişiler gözü kapalı ne yaptığını bilmeden bu kişiyi savunacak. Bazıları yeter ulan diyecek. Yok hostsarayi böyle yaptı yok hostsarayi şöyle yaptı.
Yine bize gına gelecek. " Yeter ulan artık böyle topicler görmek istemiyorum" diyeceğiz. ...
Bu adam topiclere ben sahtekar değpilim şimdiye kadar kimi dolandırdım vs. diyecek.
Sornra bir gün diğer 3 isim altında yaptığı gibi toz olup gidecek.
Ve anasına söven yüzlerce kişi olacak.
Şimdi bu topice cevaben surkentle bi alakamız yok veya sıyırmaya yakın bir cevap yazacak bu vatandaş.
Arkadaşlar artık bıktım böyle polemiklerden ben hergün x firma ile ilgili yazaılarla karşılaşmak istemiyorum. Unutmayın ki surkenti o dereceye getiren bizleriz eğer biz tartışmasaydık adam sürekli topic açmazdı. Biz tartıştık adam topic açtı.....
Artık böyle olmamalı bırakın ne hali varsa görsün. Peşin Peşin söylüyorum ve bu sözün arkasında duruyorum bu herifin açtığı bir topice cevap yazan ŞEREFSİZDİR. büyük laf oldu ama herzaman arkasındayım.
Biz cevap yazmayalım kendi kendine oynasın bi kenarda....
Sizi bu konuda duyarlı olmaya çağırıyorum
Saygılar