İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Survey Siteleri

Addison123

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Arkadaslar bildiğiniz Survey(anket) sitelerini yazarsanız yararlı olacağını düşünüyorum.Siz söyledikçe konuya ekleyeceğim

Ben başlığım;

www.surveyhead.com

BthnKngl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Arkadaşlar Birçok Araştırma Yaptım İnternetten Para Kazanma Yöntemlerinin Nerdeyse %90'ı Hakkında Ortalama Bir Bilgim Var. Size Tavsiye Etmeyeceğim 2 İş var Biri Hyip Birisi de Anket. Aksini iddia Eden Varsa Kazanç Çeklerini Koyarlarsa Sevinirim...

Addison123

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Arkadaşlar Birçok Araştırma Yaptım İnternetten Para Kazanma Yöntemlerinin Nerdeyse %90'ı Hakkında Ortalama Bir Bilgim Var. Size Tavsiye Etmeyeceğim 2 İş var Biri Hyip Birisi de Anket. Aksini iddia Eden Varsa Kazanç Çeklerini Koyarlarsa Sevinirim...

Peki sence en iyi kazandıran yöntemler neler?

BthnKngl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Affiliate Marketing Güzel Kazandıran Bir Sistem Tavsiye Ederim . Tıklama başı geliri yüksek bir reklam türünü kaldıracak siteniz varsa Adsense'den de güzel Gelir Elde Edebilirsiniz..

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Benim Kullanmayı Unuttuğum "Şerefsiz" Kelimesini de Kullandığın için Teşekkür Ederim. Tamamen Sahtekarlıktan Başka Bişey Değil Anket Listesi vb. Kitaplar. Herkes Şikayetçi Bu Konuda.

Upload İşini Bıraktığına Gerçekten Sevindim. Upload Edilecek Birşeyler Ortaya Çıkarmak Zor iş Ve Emeğin Karşılığını Almak Ondan da Zor. Geriye Kalan Tek Para Kazandıran Downloadlardan Gelen Para Dediğin Gibi Tamamen Haram Kazançtan Başka Bişey Değil. Haram Olacağına Hiç Olmamasını Tercih Ederim.

Affiliate Marketing Hiç Yoktan Birşeyler Satarak ve Emek Harcayarak Para Kazandırıyor. PTC Hakkında Çok Bir Bilgim Yok Aslında Ödeme Olacağını da Pek Düşünmüyorum. Ama Sizinle Uygun Bir Zamanda Özel Görüşerek Bilgi Almak İsterim.

Ben teşekkür ederim üstadım, aydınlatıcı bilgileriniz için.

Affiliate Marketing e yeni başlıyacak arkadaşlar, en basitinde ebay dan alıp gittigidiyorda satarak bile online ticaret hayatınıza başlıyabilirsiniz :)

PTC ile ilgili kendi blogumda da söylediğim bi lafım var, size zengin olacağınızı vb. boş vaadleri vermiyoruz diye :) Ben şuan neobux sitesinden günde 0.5$ kazanıyorum, ama hiç yatırım yapmadım siteye, sıfır yatırımla bu aşamaya geldim. İlk başladığımda günde 0.04$ kazanmaktaydım. 3 ayda bu aşamaya getirdim hesabımı ve alt üye kiraladıkça arttırıyorum karımı. Günde en fazla 2-3dk giriyorum siteye o kadar, başka yapılacak bişey yok zaten ptc sitelerinde. Bir neobux birde onbux sitesine kefil olabilirim kesinlikle. Çünkü bu siteler şirkete bağlı ama diğer ptc siteleri bireyler tarafından çalıştırılıyor ve ilk sarsıntıda siteler ödeme yapamıyorlar.

Aşağıdaki linkte en yalın haliyle maddeler halinde anlattım üstadım, aklınıza takılanları sorabilirsiniz her zaman özel mesaj ile, eğer ptc sistemleri ilginizi çekerse tabi :)

http://forum.iyinet.com/internetten...ptc-siteleri-instant-ptc-detayli-anlatim.html

eneess

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
Doğru söylüyorsunuz mp3,marez içerik upload ediyorsanız haram kazanc.Fakat bu sistemden illaki haram kazanc sağlayabileceğiz diye bir şey yok.Ücretsiz ve yararlı paylaşımlarda bulunarak da kazanc sağlayabilirsiniz.Ör; çok iyi bir uzaktan masaüstü bağlantısı programı buldunuz.Bu programı forumlarda tanıtarak da kazanc sağlayabilirsiniz. Zor mu derseniz evet zor.Belkide sıkıcı.
Bu işi adam gibi yapacaksanız Tam indir misyonunda bir site açacaksınız.Hem reklamdan hemde indirmeden kazancaksınız.

Bana bu konuda destekçi olan olursa bu işi yapabiliriz.Aynen Tam indir sitesi gibi.Ücretsiz veya kısıtlı program vs. sitesi kurabiliriz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.