Arkadaslar bildiğiniz Survey(anket) sitelerini yazarsanız yararlı olacağını düşünüyorum.Siz söyledikçe konuya ekleyeceğim
Ben başlığım;
www.surveyhead.com
Ben başlığım;
www.surveyhead.com
Arkadaşlar Birçok Araştırma Yaptım İnternetten Para Kazanma Yöntemlerinin Nerdeyse %90'ı Hakkında Ortalama Bir Bilgim Var. Size Tavsiye Etmeyeceğim 2 İş var Biri Hyip Birisi de Anket. Aksini iddia Eden Varsa Kazanç Çeklerini Koyarlarsa Sevinirim...
Benim Kullanmayı Unuttuğum "Şerefsiz" Kelimesini de Kullandığın için Teşekkür Ederim. Tamamen Sahtekarlıktan Başka Bişey Değil Anket Listesi vb. Kitaplar. Herkes Şikayetçi Bu Konuda.
Upload İşini Bıraktığına Gerçekten Sevindim. Upload Edilecek Birşeyler Ortaya Çıkarmak Zor iş Ve Emeğin Karşılığını Almak Ondan da Zor. Geriye Kalan Tek Para Kazandıran Downloadlardan Gelen Para Dediğin Gibi Tamamen Haram Kazançtan Başka Bişey Değil. Haram Olacağına Hiç Olmamasını Tercih Ederim.
Affiliate Marketing Hiç Yoktan Birşeyler Satarak ve Emek Harcayarak Para Kazandırıyor. PTC Hakkında Çok Bir Bilgim Yok Aslında Ödeme Olacağını da Pek Düşünmüyorum. Ama Sizinle Uygun Bir Zamanda Özel Görüşerek Bilgi Almak İsterim.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.