protestoya bende katılıyorum... yakınımda devamlı gittiğim bi cafe war ve içerde 8-9 yaşlarında mahallenin veletlerinin günde 5 saat oturdukları bir mekan.. hatta bi kere otururken yan masama 4-5 yaşlarında bir kız ile 8-9 yaşlarında ablası oturup barbie girl müdür nedir bilemiyorum bir kiz cocugu oyunu oynuyolardi.. bunlari internetin artik çok ufak yaş grubuna da hitap ettiğine getirmek için değindim..
böyle bir durumda zaten bu yaşlardaki çocukların sirf oyun için bilgisayar başına oturması durumda gidip de absürt reklam yayinlarsan terbiyesizlik yapmiş olursun..
insanların bazı şeyleri düşünmesi lazim.. reklam alim para getirsin diye terbiyesizlik yapmanin lüzumu yok. mp3yap adlı mp3 forumunun da her sayfada acilip önüne düşen reklam penceresinde gidip de ağzin yüzüne meni alan ERKEK resmini göstermesi buna başka bir örnektir.. absürt hikaye sitesi yapıp içine hit getirsin diye hayvan,ensest,tecavüz bölümleri koyup insanların hür iradesi isteyen istediğini okur,sever,yapar demek başka bir örnektir zira bu tür şeylerle insanları bu tür sapkınlıklara daha da özendirip,cesaretlendirmek olur...
sözün özü herşey hit,3kurul da fazla kazanma vs. değildir.herşeyin başında insanlık gelir.