bir hafta süre çok uzun bir süre değil mi ?
cevap vermesi için söylediklerimi yalanlaması için ya da kendini savunması için 24 saat yeterli değilmidir sizce arkadaşlar
ben bilmişlik taslamıyorum. sadece bildiğim kadarını ve olacakları söylüyorum. ağzım açık kalırmış. bilmem neymiş. fbi sanki türk polisi. türk polisi hiç birşey bilmiyor demiyorum. ama geriler bilişimde. eskiden hakimler heklemek ne demek diye düşünüyorlardı takipsizlik çıkıyodu. bakılmıyordu bile. yavaş yavaş gelişmeye başladı. ee sen takipsizlik verilir diye şikayet etmemezlik yapmayacaksın tabiki. şikayet edeceksin. ama yavaş işleyecek bunu burda yazıyorum sen şikayetini et bakalım buraya da yazarsın sonuçlarını. arada kaç ay olacak bakalım
dava açma kararımdan önce şimdilik alanyaya bir gezi düzenleme kararını aldım kendisiyle yüz yüze görüşmenin daha verimli olacağını düşündüm
talip ayan gibi dolandırıcılar yakın teması severler
bu dolandırıcı şahıs iliklerine kadar yalancı olmuş çünkü hiçbir dolandırıcı ben dolandırıcıyım demez iyinette neden banlandım diye bir konu açmış tekrar söylüyorum
beni yaklaşık 8 ayı geçmiş olmasına rağmen mağdur etmiş verdiği sözleri tutmadığı için benim işlerimide aksatmıştır ve benimde çok kişiye mahçup olmamı ve dolandırdığı paradan 10 larca kat fazlası zarara uğratmıştır.
neden banlandım isimli konu içinde yazdığı yazıları üstü kapalı anlatarak olayda aklı sıra haklı çıkma çabası içine girmiştir.
benim açtığım konuda zerre kadar yalan ya da olayı abartma söz konusu değildir tekrar söylüyorum yaptığı bazı hataları sıralıyım bilmeyenler konudan ayrıntılı okuyabilir
5 yıllık paypal hesabımı disputeleri sayesinde kullanılmaz duruma getirdi
yiğenimin çok eski bir paypal hesabını 500euro eksiye düşürdü ve parası olmadığını söyledi ben kendi cebimden zararı karşıladım (1000TL buradan taktı)
daha sonra borcunu saat satarak ödeyeceğini söyledi ( paypala gelen son 3 paranın hepsini gönderdim fakat bir süre sonra son 3 kişi dispute açtı ve 380$ eksiye düştü paypal ( neden ? çünkü saatleri göndermemiş ) göndermediği saatin parasını benden almış dolandırıcı şahıs TALİP AYAN
toplamda 1600TL borcu olan bir insan 8 ay boyunca şayet karakteri şerefi ve namusu olsaydı sizce 1TL gönderiyorum 1599TL kalsın derdi ama 1tL bile göndermiyor ve param yok deyip işin içinden çıkıyor.
ayıp vallahi billahi ayıp be kardeşim insanda biraz Allah korkusu olur 3 kuruş için ömür boyu ismin dolandırıcı olarak anılacak hatta çocuğun torunların bununla yüzleşecek
dua etki faturasız ürün sattığın için maliyeye şikayet etmiyorum savcılığa vermiyorum bir ömür hayatını karartmak istemiyorum eski günlerin hatrına
Kardeş geçmiş olsun. Bu herifle bir alışverişin olmuş. orda hiç bi sakatlık çıkarmadı mı?
http://forum.iyinet.com/paypal-e-gold/72973-450-usd-paypal-bozduracagim.html bu alışverişte seni şüphelendirecek hiçbir şey yapmadı mı?
Ekleme: Bir de adam 2007 den beri bu forumda. + 9 e-ticareti var. Yani ben bu işten bir şey anlamadım. Yine de geçmiş olsun.