İyi olmuş.
Öğk geldi artık bloglardan.
İnsanlar biraz cimriliği bırakıp hosta para versin, adam akıllı sitelerle yayın yapsınlar.
Sevindim, gizleyemiycem
İyi olmuş.
Öğk geldi artık bloglardan.
İnsanlar biraz cimriliği bırakıp hosta para versin, adam akıllı sitelerle yayın yapsınlar.
Sevindim, gizleyemiycem
webmaster gözü ile bakarsan tamam bi yerde haklı olabilirsin.Ama öğretmenler,doktorlar vs. blogspot'tan blog tutanlar var sonuçta blog insanın kişisel görüşlerini yazdığı sayfadır.Engellenemez ! eğer yasalara aykırı bir içerik varsa şikayet edilir.Blogger gerekeni yapar.
Benim anlamadığım neden bilgilendirme yapılmıyor:
yani tamam mahkemenin birisi kapatma kararı almış olabilir bu normal.
yani blogun kapanması normal demiyorum herhangi bir mahkemenin böyle bir karar alması normal diyorum arkadaşlar
ama neden denmiyor şu şu mahkemenin falan tarihli filan nolu kararı vs.. diye
ki biz de gidelim kararı daha üst mahkemeye ve verilen kararın iptali konusunda...
ben bu bilgilendirmenin yapılmamasının yanlış olduğunu düşünüyorum kapatılmanın değil.
belki de teknik görevli yanlış siteyi yazdı kim bilecek?
bilgilendirme şart bence
Blogun yüklenmiyor Gökhan sadece Title geliyor...
Sana katılıyorum... Bunun tercümesini ben sana güzelce yapayım...
Kapatanların tüm bizlere dediği lafın tercümesi: "Biz sizi tınlamayız. Dilersek kaparız dilersek açarız. Sizi insan yerine koymayız. Emeğinizden bize ne. Yapmasaydınız. Açmasaydınız. Kimsiniz siz? Bize ne. Otur dediğimde oturacak, kalk dediğimizde de kalkacaksınız."
Benim lafım ise şu... Yazık... Hakkaten yazık!!!!
Blogger google hizmeti nasıl kapatabiliyorlar artık dur demenin vakti geldi arkadaşlar seyretmekle bir halt olmuyor.. organizasyon düzenleyelim bu gidişle herşeyi kapatacaklar
Sen çalıyosan banane kardeşim ben adam gibi blog yazıyorum git beğenmediğini engelle.NeFuSa , katılıyorum sana, iyi olmuş kapanması. İçerik hırsızlarının yardımcısı idi. Darısı blogcu'nun başına (AMİİİNN)
NeFuSa , katılıyorum sana, iyi olmuş kapanması. İçerik hırsızlarının yardımcısı idi. Darısı blogcu'nun başına (AMİİİNN)
Sen çalıyosan banane kardeşim ben adam gibi blog yazıyorum git beğenmediğini engelle.
Okuduğunu anlayamıyorsun sanırım!!!!