Saçma sapan yorumlar yapmaya devam mı edeceksiniz?Yoksa konuyu mu kapatalım?
Biri oh olsun diyor,öbürü küfür ediyor.Herkes kendi işine nasıl geliyorsa öyle yorumluyor.
Arkadaşım konu marezci,kopyacı,hırsızlığı değil!Konu haksız yere birçok sevdiğimiz sitelere ulaşamayacak olmamızdır.Sizi bilmem ama benim tanıdığım bilişim işiyle uğraşan birçok kişinin günlüğü tutuluyordu.Neden ben bu sitelere ulaşamayayım ki?
Çıkıp ohhh iyi olmuş,marezciydi vb. yorumlarda bulunmak saçmalıktır!Şuan internetti kapayan zihniyetle, aynı doğrultuda karar vermektir.O zihniyet nasıl işine gelmeyince hepsi kapansın diyorsa,sende aynı şekilde işine gelmediği için hepsi kapansın diyorsun.
Madem siteni kopyalıyorlar,gidip blogger şikayet etseydin,dava açsaydın ben mi engelledim seni?Yarın gelip senin siteni kapatınca ne diyeceksin?Gidip bir densiz diyecek bu sitede şu şu içerikler var,kapatılsın.O zaman gelip buraya yazacaksın, internette bile özgürlük kalmadı.Bende gülüp geçicem...
Bu kadar at gözlüğüyle olaylara yaklaşırsanız,önünüzden başka birşey göremezsiniz.
Olay alinin velinin sitesinin kapanması değildir.Olay internette vurulan kelepçedir.Anlayana...