Ben okuduğumu gayet iyi anlıyorum.Örümcek beyinlilik yapmayın biraz..Konulara objektif bakın.Ben kendim için blog yazıyorum.Başkasının suçunu ben niye çekeyim.
Bakalım niye erişim engellendiği ne zaman açıklanacak.
Gökhan cok düsünüyorsun o halde git ufak bir host al veya konu açsan istesen ücretsiz bile verirler ne var ki bunda yıllık 20 ytl vereceksin böyle gerilmeyeceksin,
Beyler, bence gelin şikayette bulunalım diyorum... Hep beraber...
Gökhan cok düsünüyorsun o halde git ufak bir host al veya konu açsan istesen ücretsiz bile verirler ne var ki bunda yıllık 20 ytl vereceksin böyle gerilmeyeceksin,
Dava açamassın (hukukçu değilim)
anca verilen kararı bir üst mahkemece (ki neresi olduğunu bilmiyorum) iptali için başvurabilirsin.
mahkemeye birisi bir davalı olarak gitmiş ve bir istekte bulunmuş mahkeme bu isteği reddetmemiş.
şimdi burada suçlu kim?
mahkemeye giden mi eğer öyle ise mahkeme neden davada gelenin lehinde karar vermiş?
eğer mahkeme yanlış yaptıysa bunu teknik yetersizlikten dolayı yapmış olabilir ki bu durumda mahkeme dahi suçlu olmaz diye biliyorum üst mahkeme bozabilir bu kararı.
aslında bunların hepsi internete bilgi teknolojilerine adapte olmak
bakın bir zamanlar ADSL diye birşey yoktu ve bu kararı veren mahkeme görevlileri muhtemelen hukuk fakültelerini çok önce okudular ve her mahkemede teknik birisi olmayabilir.
sonuçta bir açık var o açık ne?
her mahkeme bakmamalı internet davalarına
işte olayın cözümü bu
her mahkeme bakarsa daha birçok site kapanır istenirse forum.iyinet.com dahi kapattırılabilir inanın çok zor değil
Ben okuduğumu gayet iyi anlıyorum.Örümcek beyinlilik yapmayın biraz..Konulara objektif bakın.Ben kendim için blog yazıyorum.Başkasının suçunu ben niye çekeyim.
Bakalım niye erişim engellendiği ne zaman açıklanacak.
Dava açamassın (hukukçu değilim)
anca verilen kararı bir üst mahkemece (ki neresi olduğunu bilmiyorum) iptali için başvurabilirsin.
mahkemeye birisi bir davalı olarak gitmiş ve bir istekte bulunmuş mahkeme bu isteği reddetmemiş.
şimdi burada suçlu kim?
mahkemeye giden mi eğer öyle ise mahkeme neden davada gelenin lehinde karar vermiş?
eğer mahkeme yanlış yaptıysa bunu teknik yetersizlikten dolayı yapmış olabilir ki bu durumda mahkeme dahi suçlu olmaz diye biliyorum üst mahkeme bozabilir bu kararı.
aslında bunların hepsi internete bilgi teknolojilerine adapte olmak
bakın bir zamanlar ADSL diye birşey yoktu ve bu kararı veren mahkeme görevlileri muhtemelen hukuk fakültelerini çok önce okudular ve her mahkemede teknik birisi olmayabilir.
sonuçta bir açık var o açık ne?
her mahkeme bakmamalı internet davalarına
işte olayın cözümü bu
her mahkeme bakarsa daha birçok site kapanır istenirse forum.iyinet.com dahi kapattırılabilir inanın çok zor değil
Son günlerde aldığım en iyi haberlerden biri.
Ben gidiyorum dizi fanı açıyorum. Gece mi Gündüz'üme katıyorum. İçerik için o kadar uğraşıyorum. Adam gelip bir blogger açıyor ve benim ziyaretçimi çalıyor...
İyi olmuş darısı diğerlerinin başına...
başkasının suçunu sen çekmek istemiyorsan biraz az yede host+domain al
Şimdi ben siteme giriyorum ve Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir şeklinde bir uyarı alıyorum. Benim ziyaretçimde otomatik olarak sitemde böyle bir yazıyla karşılaşıyor. Ve birçok bilmeyen kişi de benim suç unsuru içeren bir içerik verdiğimi düşünüyor.
Fakat ben suç unsuru içeren bir içerik vermiyorum. Bu şekilde de bana karşı bir suç işleniyor. Yani ben hiç alakam yokken suçlu ilan ediliyorum. Bu da bana mahkeme açma şansı verir. Ve mahkeme açsam %100 kazanırım...
Bende gecemi gündüzüme katıp özgün içerikli bir blog yönetiyorum... Ben gece mi gündüzü mü değil, yıllarımı katıyorum.
Git o zaman o copy/paste siteyi kapat. Beni ne diye kapatıyon.
Çok saçma bir yorum daha! Kutlarım...
Bugüne kadar birçok insanın haklıyla yaptığı emek ne olacak ByRON efendi?
Arkadaş bu işlerden anlamayan adamlar niye bu işin profesörüymüş gibi konuşuyor anlamadım.Blogger wordpress gibi başka hostta kullanılamıyor.Zaten domainim olduğu için bloguma ulaşılıyor.