İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tam bir Saçmalık! Blogger Banlandı!

lovemove

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Ocak 2005
Mesajlar
1,667
Reaction score
0
MErak etmeyin Youtube yede aynı senaryoyu yazdılar. şimdi açıldı ama yine kapanacak youtube gibi kökten kapatacaklar.. daha cicim ayları bloglara güvenip iş yapmayın derim..
 

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
20 Mayıs 2007
Mesajlar
6,382
Reaction score
86
Öncelikle şunu belirteyim.Bu mesajımı sana özel değil, genel için yazılmıştım ancak nedense üstüne alınmışsın.Geçici kapanan bloggerda, hak yemiyen senin gibi birçok insan vardı ancak onlarında siteleri kapanmıştı.Ayrıca peep olan tartışmanıza devam edip etmeyeceğinizi önceden kestirmem yada "bu kadar saat geçti artık tartışmazlar" diye düşünmem için bir neden görmüyorum.Verdiğim kararlarla ilgili eleştirilerini her zaman pm kutuma beklerim.

Yanlış bir karardan dönüldüğü için ülkem adına sevinçliyim,bu kısıtlama olmasın,gelin şimdi konuşalım bu spam siteler için ne yapılabilir diye...

Aslında o olayında çözümü basit bugün Google Adsense nasıl marez siteleri kontrol edebiliyorsa,blogspotta bunu kontrol edebilir.En azından şikayet edilen siteleri inceleyebilir.

Sizin verdiğiniz oranlarla blogspotta işe yaran %1 kesimin sitesinin kapanmaması için umarım yapıcı çözümler bulunur.


diyorum ya Param artcak para gelcek blogspot kapansın mantıgı varken ...
açılmasına çok sevindim hemde çok
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst