Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Tamamen özgün makale yazılır.

U.Can

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
10
Kadınlar,erkekler,hayata dair,sağlık,siyaset,aşk,cinsellik,teknoloji,edebiyat,tarih,ekonomi,bilgisayar, teknoloji,gündem(örneğin günün flaşh haberi için özel bir makale),sinema,tiyatro,dizi,futbol ve daha bir çok konu hakkında özgün yorumlar ,kaliteli makaleler kısacası sitelerinize yazarlık yapılır.3 web sitesinden fazla kalıcı iş almayı düşünmüyorum.Okurlarınızı yazılarımla sitenize bağlayabilirim diyebilecek kadar özgüven sahibi birisiyim.Bugünlerde görüyorum ki artık face'deki hayran veya çeşitli sayfalardan yürüyor,takip ediliyor bu işler.O tip face sayfalarınada yazılar yazabileceğimi belirtmek isterim.Ciddi teklifler bekliyorum.P.M ile web sitenizi , istediğiniz makale içeriğini,makale sayısını ve düşündüğünüz ücreti yollayınız.

Not: Yukarıda bahsettiğim kalıcı işten kastım ; devamlı yazarlık .Devamlı yazı isteyen arkadaşlarında ona göre ( günlük,haftalı,aylık ) düşündüğü ücreti yazmasını rica ederim.

Saygılarımla.

byazk

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
4
Ben de kendime ait bir blog için yazılar yazıyorum. Blog yazarlarında farklı bir bakış açısı oluyor, konunuzu okuduğum da sizin de o denli yazılar yazacağınızdan eminim. Umarım kendinize ait bir site açar ve yazılarınızı yazarsınız. Keyifle okuruz, iyi çalışmalar.

gztkucukcekmece

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
9
Sizin düşündüğünüz fiyat nedir?Devamlı yazarlık konusunda?

wesc

1
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
307
Bu kadar çok konuda özgün yazılar yazacak kadar bilgili biri olmanız hayret verici.

Bir teklifim yok, sadece bunu demek istedim. Kolay gelsin.

servis34

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
1
10 değişik link içeren en az 10 ayrı ayrı blog ve foruma makale için fiyat alacağım

nozgul

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
13
merhaba sürekli makale ihtiyacımız var iletişim verebilirmisiniz