Kadınlar,erkekler,hayata dair,sağlık,siyaset,aşk,cinsellik,teknoloji,edebiyat,tarih,ekonomi,bilgisayar, teknoloji,gündem(örneğin günün flaşh haberi için özel bir makale),sinema,tiyatro,dizi,futbol ve daha bir çok konu hakkında özgün yorumlar ,kaliteli makaleler kısacası sitelerinize yazarlık yapılır.3 web sitesinden fazla kalıcı iş almayı düşünmüyorum.Okurlarınızı yazılarımla sitenize bağlayabilirim diyebilecek kadar özgüven sahibi birisiyim.Bugünlerde görüyorum ki artık face'deki hayran veya çeşitli sayfalardan yürüyor,takip ediliyor bu işler.O tip face sayfalarınada yazılar yazabileceğimi belirtmek isterim.Ciddi teklifler bekliyorum.P.M ile web sitenizi , istediğiniz makale içeriğini,makale sayısını ve düşündüğünüz ücreti yollayınız.
Not: Yukarıda bahsettiğim kalıcı işten kastım ; devamlı yazarlık .Devamlı yazı isteyen arkadaşlarında ona göre ( günlük,haftalı,aylık ) düşündüğü ücreti yazmasını rica ederim.
Saygılarımla.
Not: Yukarıda bahsettiğim kalıcı işten kastım ; devamlı yazarlık .Devamlı yazı isteyen arkadaşlarında ona göre ( günlük,haftalı,aylık ) düşündüğü ücreti yazmasını rica ederim.
Saygılarımla.