Tanıtım yazınız çeşitli konular üzerine yazılar yayınlayan 11 değişik c-class üzerinden yayın yapan toplam 25 alan adında yayınlanacaktır. Siteler wp tabanlı olup her gün otomatik güncellenmektedir. 22 alan adının google infosu mevcuttur, bütün alan adları ( 25 adet ) google site tools kayıtlıdır. 4 alan adının pr değeri 1 diğerlerinin 0 dır. Analytics'e ekli 20 sitenin aylık hiti 1000 civarıdır.
Gönderebileceğiniz yazının özellikleri:
- Site içeriği tamamen yasal olmalı (**siteleri kesinlikle kabul edilmez)
- Göndereceğiniz yazı en fazla 3 adet bağlantı içerebilir. Bağlantılar sadece tek bir adrese veya alt sayfalarına ait olmalı.
- 11 değişik c-class için 11 değişik yazı gönderebilirsiniz.
- Yazılar kesinlikle tarafınızdan yazılmalıdır.
- Makalenizin dili sizin tercihinizdedir. Tanıtılan sitenin dili kesinlikle önemli değildir.
Ücretlendirme:
- Tek kredi: $10 veya 15 TL
- Toplu alım, 5'li kredi: $37,5 veya 50 TL
- Toplu alım, 10'lu kredi: $50 veya 75 TL ( 10'lu kredi bayi satış paketidir. Açıklamak gerekirse bu yazıyı kopyalayarak üyesi olduğunuz yerli veya yabancı forumlarda veya kendi sitelerinizde bu
ürünün satışını yapabilirsiniz. Fiyatlandırma sizin inisiyatifinize kalmıştır. )
1 kredi ile 25 alan adına tanıtım yazınızı gönderebilirsiniz.
Dolar ödemeleri sadece paypal ile, TL ödemeleri ise garanti bankası eft/havale ile kabul edilir.
Gönderebileceğiniz yazının özellikleri:
- Site içeriği tamamen yasal olmalı (**siteleri kesinlikle kabul edilmez)
- Göndereceğiniz yazı en fazla 3 adet bağlantı içerebilir. Bağlantılar sadece tek bir adrese veya alt sayfalarına ait olmalı.
- 11 değişik c-class için 11 değişik yazı gönderebilirsiniz.
- Yazılar kesinlikle tarafınızdan yazılmalıdır.
- Makalenizin dili sizin tercihinizdedir. Tanıtılan sitenin dili kesinlikle önemli değildir.
Ücretlendirme:
- Tek kredi: $10 veya 15 TL
- Toplu alım, 5'li kredi: $37,5 veya 50 TL
- Toplu alım, 10'lu kredi: $50 veya 75 TL ( 10'lu kredi bayi satış paketidir. Açıklamak gerekirse bu yazıyı kopyalayarak üyesi olduğunuz yerli veya yabancı forumlarda veya kendi sitelerinizde bu
ürünün satışını yapabilirsiniz. Fiyatlandırma sizin inisiyatifinize kalmıştır. )
1 kredi ile 25 alan adına tanıtım yazınızı gönderebilirsiniz.
Dolar ödemeleri sadece paypal ile, TL ödemeleri ise garanti bankası eft/havale ile kabul edilir.
Moderatör tarafında düzenlendi: