arkadaşlar taraftarfenerbahce.com adlı domainimi nasıl değerlendirmeliyim sizce yorumlarınızı bekliyorum
![]() |
![]() |
Bir index at taraftar resimleri koy. yana bikaç link koy. Kendi tasarımını yap. İşte marşlar vs. Haberler olsun. Alırsın hitini reklamını koyarsın keyfine bakarsın
şaka yaptığını düşünmek istiyorum ama gayet ciddi yazdığın belli.Allah aşkkına siz hiç mi okumuyor sunuz? bi index atınca üç beş marş bir kaç resim koyunca hitler gelip reklam mı yağıyor sanıyorsunuz?
bu arada bankasya takımlarını tanıtabilirsin konu sahibi arkadaşım biliyorsun seneye bankasyadasınız![]()
şaka yaptığını düşünmek istiyorum ama gayet ciddi yazdığın belli.Allah aşkkına siz hiç mi okumuyor sunuz? bi index atınca üç beş marş bir kaç resim koyunca hitler gelip reklam mı yağıyor sanıyorsunuz?
Bir index at taraftar resimleri koy. yana bikaç link koy. Kendi tasarımını yap. İşte marşlar vs. Haberler olsun. Alırsın hitini reklamını koyarsın keyfine bakarsın
+ Hit için blog veya forum.
http://www.taraftarfenerbahce.com/
site nasıl olmuş arkadaşlar birde şu yan tarafa ne koysam acaba diye düşünüyorum ?