Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Websitem tasarım ve içerik olarak bire bir kopyalanmış. Kopyalayan kisi host hizmetini godady den almış. Host firmasına durumu bildirsem acaba engel olurmu? Bu konuda ne yapmam gerekiyor yardımlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Benim sitemin www.archive.org da bilgileri henüz yok benim page rengim var o siteyi yeni açmış google bile tanımıyor siteyi. Site tasarımını kopyalamış ama birkaç şeyide gözden kaçırmış açılış sayfası ve favorilere ekle linkinde benim site var.
bu tarz olaylarla alakalı olarak ne yazıkki bir şey yapmak mümkün olmuyor. Telif yasaları bu konuda haklı haksız ayrımını yanlış yapmamak adına esneklik gösteriyor fakat bu esneklikte kötü kullanılıyor sonuçta...
Tasarım birebir kopyalanmış olursa mahkemeye veriyorsunuz. Karşı taraf çıkıp "bana bedava verdi sora registar etti" dediği zaman hiç bir şey yapamıyorsunuz. Önceden registar olması gerekli çalındıktan sonra değil. Kaldı ki üzerinde 6-7 değişiklik yaptığı vakit çalınan tasarım registar dan çıkmış oluyor ne yazıkki.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.