Bütçeniz nedir tam olarak bunu yazsaydınız bütçenize göre bir araç önerebilirdim..
Tata duyduğum kadarıyla Hindistanli bir iş adamı tarafından kendi işçilerinin ihtiyaçlarini karşılamak amacıyla imal etmiştir.(Ne kadar büyük olduğunu düşünün artık) Daha sonra Tr gibi bir çok ülkeye ithal edilmiştir.Tata pikap kullandım 4x4 sürüşü güzel fiyatı azda olsa pahallı ancak Hep avrupa arabasına binmiş biri olarak notum ''0'' oldu.
Almak istediğiniz araci sürmedim ama gördüm.Servis ağini son zamanlarda genişlettiğide aldiğim bir diğer haber arasında.24 yaşinda 7araba satmış biri olarak, TATA almanızı tavsiye etmiyorum

0 arabaya binmek için, paranızı yakmayın.2.eli berbat.Neden berbat?
Siz tata'yı neden alıyorsunuz? 2.el fiyatına, sıfır arabaya binmek için değil mi? Başkalarıda sizin gibi düşünüyor emin olun.2.el olduğunda bu araç müthiş düşüş yaşiyor.Çünkü hem 0 piyasası yok,hem 2.el olduğunu olayı bitiriyor.Yani tata kullananların geneli 0 alayım ilk ben bıneyımden yana oluyor.Ama asla Tata alayım uzun ömürlü kullanayım demez ve demiyor..Bana göre tata'nın tek artısı çok ekonomik olmasi ve peryodik bakımlarını yapmaya kalktiğinizda 100tl gibi Cuzi bir miktara tüm periyodik bakımlarini tamamlamanızdır.Çok uzun süreli bineceğin bir araç olmadiğini kesinlikle bilmeni isterim! 100.000km'den sonra elinden çıkarmanı gerektirecek bir araçtir.
Bir forumda indica hakkında gördüğüm bir yorum ; '
'Aracım 30.000de hala gidiyor öneriyorum'' Yoruma Dikkat!
Eğer bütçeniz 15.000tl kadar varsa, ww Grubun araçlarından şaşmamanızı tavsiye ederek,şiddetle öneririm.Ww grup dediğim (Seat Skoda Wolkswogen Audi) 2000 üstü olur 10 yaşinda araç olur ama araç olur güven verir.Sağlam olur oturaklı olur karizmasi olur piyasasi olur.Rahatça binersin, şiddetle tavsiye edersin asla vazgeçemezsin.Servis aği yaygın olur parça çokta olmasa ucuz olur.2.el piyasası ekmek peynir gibi olur.
Tüm bunlari göz önünde bulundurmak gerekiyor.Elbise almıyorsunuz ekmek peynirde almıyorsunuz arabadir.Hem binersiniz hem ufakta olsa yatırım yapmış olursunuz.
Yazdıklarım benim kendi düşüncemdir.Düşünceni etkilemiş olmak istemem çünkü dediğim gibi sürmedim, sadece dişardan edindiğim bilgiler doğrultusunda yazdım..