Wasger, senin yazın üzerine şu an Hintlilere kıl oldum mesela. Vay adiler dedim içimden. İki tane webmaster nelere kadir

Rezil edebiliyorlar ülkelerini.
Ahmet emminin oğlu da hırsızlık yapıyor, adam öldürüyor, tecavüz ediyor deyip bu suçları haklı göstermek, aynı suçlara iştirak etmek olmaz. Eğer bu tür şeyler insanlar için zararlı ise yapmaktan kaçınıp, yapanlara engel olmak lazım.
Ben webciyim, böyle forumlarda webmasterları hile yapmamaları konusunda uyarmak benim görevim. Elimden gelen yaptırımı uygularım.
Konuya gelecek olursa; otomatik html üreten programı bulsak ve bu arkadaşa versek bile eline ne geçecek zaman kaybından başka? 3 gün sonra Google dan banlanacak gidecek. Boşu boşuna arama yapan birçok internet kullanıcısının vaktini çalacak, trafiği kendi sitesine çekecek, ekstra bant parası ödeyecek, aramalarda düzgün siteleri arka sayfalara atacak, sonra banlanacak ve hiç çıkmayacak, Google düzgün faydalı birşeyler yaratmak yerine bu spamcilerle uğraşacak vs. daha kuyruk uzar gider

Aynı süre içinde ne kendisine ne diğer webmaster arkadaşlarına zararı olmayacak, insanlara faydalı olacak projeler geliştirebilir.